Projektledare till flyttprojekt

Angered är en av Göteborgs tio stadsdelar. Här bor ungefär 51 000 personer i en miljö som är en blandning av miljonprogramsområden, småhusbebyggelse och traditionell landsbygd med storslagen natur. Angered har ett mycket aktivt föreningsliv och här bor människor med ursprung från ett hundratal olika länder.

Stadsdelsförvaltningen driver verksamheter inom förskola, grundskola, individ- och familjeomsorg, kultur och fritid, hälso- och sjukvård samt social omsorg för funktionsnedsatta och äldre. Vi är 4000 anställda i förvaltningen.

Angered har en ung befolkning och en tydlig vision om utveckling inom en mängd områden, med fokus på trygghet, folkhälsa och förbättrade resultat i skolan. Detta gör att det finns energi och dynamik i förvaltningens arbete. Här får du vara med och uppfinna!
Mer information om stadsdelsförvaltningar i Göteborgs Stad hittar du på www.goteborg.se

Arbetsuppgifter:

Vill du leda ett spännande, utmanande projekt i ett kreativt arbetsklimat? Då kan du vara den projektledare vi söker!

Sektorn Individ-och familjeomsorg samt funktionshinder i Angered växer och vi behöver därför se över våra lokaler. Vi är nu i starten av att samlokalisera flera av våra redan befintliga Dagliga verksamheter till nybyggda lokaler. De nya lokalerna ska anpassas utifrån verksamhetens behov och flytten planeras till våren 2018.

Vi söker av den anledningen nu en projektledare som ska ansvara för hela flyttprocessen. Du kommer planera flyttens alla delar, allt ifrån att analysera behovet, planera, analysera samt ansvara för logistik och se till att projektet når i mål. Som projektledare förväntas du bygga upp en effektiv projektorganisation, samverka och fatta avvägda beslut inom projektets ramar.

Projektledarrollen innebär att du är den samordnande kontakten för såväl interna som externa aktörer, såsom ledningsgrupp, fastighetsägare och med vår interna fastighetsenhet. Du säkerställer att överenskommelser utifrån verksamhetens behov förverkligas. I tjänsten kommer det även att ingå att göra upphandlingar av leasingkontrakt och inköp av inventarier.

Du kommer att ingå i ledningsgruppen för Daglig verksamhet som består av områdeschef, enhetschefer samt verksamhetsutvecklare. En av enhetscheferna kommer att vara din närmaste kontakt och kommer även att arbetsleda dig.

Tjänsten är tidsbegränsad till den 2018-12-31 men med möjlighet till förlängning.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att ha jobbat som projektledare och att leda liknande projekt, gärna inom offentlig verksamhet. Om du har erfarenhet eller förståelse för personer med funktionsvariationer så ser vi detta som meriterande. Du har för tjänsten en relevant akademisk utbildning och det är meriterande om du har någon form av projektledarutbildning. Vi ser det även som meriterande om du har tidigare erfarenhet och kunskaper inom upphandling och inköp.

Som person trivs du bäst i en miljö där du har mycket frihet under ansvar, där du leder arbetet och samverkar med andra för att uppnå ett gemensamt mål. Du är kommunikativ i såväl tal som skrift och anpassar din kommunikation utifrån dess sammanhang. För att kunna driva projektet framåt behöver du vara, uthållig, systematisk, strukturerad samt mål-och resultatorienterad. Du behöver även vara anpassningsbar och flexibel då saker kan förändras under projektets gång.

Låter det som ett projekt för dig? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Tidsbegränsat till: 2018-12-31

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-07-30
Referensnummer: A700944

Andra uppgifter:

Intervjuer kommer att ske under vecka 32 och 33. För frågor om tjänsten, kontakta verksamhetsutvecklare då det är semestertider.

I Angered arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Du har möjlighet att få friskvårdsbidrag och tillgång till ett stort utbud av friskvård. Stadsdelen har också en cykelförmån samt förmånlig avbetalning av västtrafikkort.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att alltid ange din e-post i ansökan och att skicka in din ansökan digitalt, inte via e-post eller brev.

Vi undanber oss vänlig men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Upplysningar lämnas av:

Anna Gül Verksamhetsutvecklare
Telefon: 031-365 21 51

Michael Olsson
Verksamhetsutvecklare
Telefon: 031-365 15 62

Christina Karlsson
Områdeschef Arbetsmarknad/sysselsättning
Telefon: 031- 365 21 02
E-post: christina.y.karlsson@ angered.goteborg.se

Fackliga företrädare:

Adisa Karabegovic, Vision
Telefon: 031-365 22 76
E-post: adisa.karabegovic@ angered.goteborg.se

Ulrika Bersell, SSR
Telefon: 031-368 57 51
E-post: ulrika.bersell@ saco.goteborg.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster