Slöjdlärare trä och metall till Hallenskolan

Söker du ett arbete där du själv får växa samtidigt som du bidrar till att skapa välfärd? Där du har möjlighet att påverka och göra skillnad för såväl medborgare som företagare och föreningar? Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsplats där du kan utvecklas och där vi tillsammans bidrar till att uppfylla stadens vision.

Mölndal Vision 2022, kan sammanfattas med orden ”Mölndal är den hållbara staden där alla får chansen. Med mod och kreativitet förstärker vi Västsverige.” Mölndals stad har drygt 5000 medarbetare inom en mängd olika yrken som alla arbetar för att skapa välfärd för Mölndals 62 000 invånare och alla de människor som arbetar och verkar i staden. Vill du vara med?

Hallenskolan är en F-9 skola i Kållered med skogen nära inpå knuten. På skolan är det ca 420 elever och 50 medarbetare. Alla elever i åk 1-9 har ett digitalt lärverktyg. Vi är indelade i arbetslag åk 1-3, 4-6 och 7-9. Skolan har ett bemannat skolbibliotek.

Arbetsuppgifter:

Du som söker vill utveckla och utmana dig själv tillsammans med eleverna och kollegor. Du sätter eleven i fokus och utgår från elevernas behov i din undervisning. Du vill skapa relationer med eleverna för att nå bästa resultat. Du är ansvarig för trä- och metallslöjden för eleverna i åk 3-6.

Tjänsten kan innehålla mentorskap.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är legitimerad grundskollärare med inriktning trä och metallslöjd samt annat ämne.Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid / deltid
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: 2017-08-14. 75-100%

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-07-20
Referensnummer: A699762

Andra uppgifter:

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet ha vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Jeanethe Bergman
Rektor
Telefon: 0707-69 01 56
E-post: jeanethe.bergman@ molndal.se

Fackliga företrädare:

Lärarförbundet
Telefon: 031-270909
E-post: lararforbundet@molndal.se

Lärarnas riksförbund
Telefon: 031-27 37 01

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster