Stödpedagog bostad med särskild service

Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 37 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 800 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

Arbetsuppgifter:

Vi söker en stödpedagog till Kvarnfallsvägens bostad med särskild service.

Just nu utvecklar vi stödpedagogsrollen inom avdelning funktionshinder. Det innebär att du kommer att vara kontakten mellan arbetslaget och metodutvecklaren samtidigt som Du ska kunna implementera nya rutiner och metoder i arbetsgruppen.

- Vill Du vara med och påverka utformandet av stödpedagogsrollen är det rätt tid att söka nu!
I Din roll ingår direktarbete kväller, helger och jour. Du är schemalagd, precis som verksamhetens stödassistenter. Då flera av brukarna har behov av tydliggörande pedagogik och ett lågaffeltivt förhållningssätt är det viktigt att Du är med i basarbetet för att kunna vägleda övrig personal i deras arbete. Du behöver ha ett varmt intresse för personer med kommunikationssvårigheter och som behöver extra omsorg, då kommunikationen kan vara ett hinder i deras vardag.

Med brukarens behov i fokus skapar vi kvalitet och gör skillnad för den enskilde individen.
Vi söker Dig som vill vara med och bidra till detta genom att arbeta utifrån ett gemensamt situationsbaserat arbetssätt och som förstår att utmanande beteende handlar om kommunikationshinder. Hos oss får Du möjlighet att möta unika personligheter, dela skratt och glädje.

Kvalifikationer:

Vi söker Dig som är engagerad för målgruppen, flexibel och aktivt arbetar för att varje situation ska bli lyckad. Du skall ha god samarbetsförmåga och se möjlighet till utveckling. Det är av stor vikt att du arbetar utifrån ett tydliggörande arbetssätt och med låg-affektivt bemötande.

Du ska ha en lämplig eftergymnasial pedagogisk utbildning eller en utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig. Du ska ha erfarenhet inom område förvärvade hjärnskador. Tidigare erfarenhet av tydliggörande metoder och arbetssätt och/eller omvårdande arbete samt tecken som stöd eller teckenspråk är ett plus.

Körkort B är ett önskemål.

Vi erbjuder dig:
• En grundutbildning i Social Dokumentation
• En god introduktion på varje arbetsplats.
• Du får en utbildning i medicindelegering.
• Du kommer bli erbjuden en värdegrundsintroduktion.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Rekrytering påbörjas omgående. Tillsättning kan ske under ansökningsperioden.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-07-30
Referensnummer: A702171

Andra uppgifter:

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas, samt intyg att du har gått e-utbildningarna nedan gällande autism, medicin delegering, och de 2 utbildningarna gällande anhöriga.

Du hittar webbutbildningarna på;

https://www.partille.se/arbete--foretagande/upphandling--inkop/for-utforare-inom-hemtjanst/riktlinjer-for-vard--omsorg/delegering/
www.e-autism.se .
https://nka.contento.se/portal/.

Upplysningar lämnas av:

Anna Holstmark
Enhetschef
Telefon: 0317929951

Fackliga företrädare:

Fackliga företrädare nås via Kundcenter. Tel:031-792 10 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster