Lärare för tidigare åldrar med försteläraruppdrag till Rävlandaskolan

Välkommen till Sveriges viktigaste jobb i Härryda kommun som ligger mitt emellan Göteborg och Borås med Landvetter flygplats mitt i.
Rävlandaskolan ligger centralt i orten en kort promenad från tågstationen samtidigt som vi befinner oss mitt i den natursköna miljön i Storåns dalgång.
Vi har små elevgrupper och mycket engagerade pedagoger. Skolan ligger i nära anslutning till och har ett samarbete med senaredelen där elever i årskurs 5-9 går. Vi delar på skolgård, bamba och idrottshall och vi arbetar tillsammans aktivt för att skapa en F-9-skola där alla elever är allas ansvar. En skola som också ska kunna nyttjas av Fritid ungdom, kulturskola, allmänhet och föreningar kvällstid.
Vi erbjuder en förstelärartjänst på Rävlandaskolans tidigaredel i Rävlanda. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100 % med inriktning antingen MA/NO eller SV/SO.

Arbetsuppgifter:

Med din breda kompetens planerar, genomför och utvärderar du undervisningen i årskurs 4, tillsammans med eleverna. Mentorskap ingår i tjänsten.

Kvalifikationer:

Du som söker är legitimerad lärare för grundskolans senare årskurser och uppfyller kraven i förordningen 2013:70 3 § angående förstelärare, det vill säga kan genom dokumentation redovisa minst fyra års väl vitsordat arbete med undervisning, visat särskilt god förmåga att förbättra elevernas studieresultat och visat ett starkt intresse för att utveckla undervisningen samt att du bedöms som särskilt kvalificerad för undervisning och uppgifter som hör till undervisningen.

Vi söker dig som är trygg och flexibel i ditt uppdrag och som har lätt för att kommunicera med kollegor och elever. Du är en positiv lagspelare som är van vid att ta initiativ. Din ansvarsfullhet och förmåga att bygga goda, förtroendefulla relationer till elever, vårdnadshavare och kollegor är framträdande egenskaper.
Du har behörighet att undervisa i sv/so alt ma/no för grundskolans tidigare år. Du ser möjlighet att bidra till skolans utveckling genom ditt förstelärarskap.

Till förstelärartjänsten finns ett centralt uppdrag som innebär:
• Att medverka på nätverksträffar
• Att bidra på lärstämman
• Att beskriva sitt arbete på ”Härryda delar och lär”
• Att på sikt vara en resurs på andra enheter

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och kommer påbörja rekryteringen i takt med att ansökningarna kommer in, så vänta inte utan skicka in en ansökan redan idag!

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-10-26
Referensnummer: A722436

Andra uppgifter:

Vi ser gärna att du söker tjänsten via Offentliga jobb. Om du önskar skicka din ansökan med brev tar vi emot den på adress:
Härryda kommun, Personalfunktionen, 435 80 Mölnlycke
Kom ihåg att ange referensnumret på den tjänst du söker.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Härryda kommun har upphandlade avtal.

Upplysningar lämnas av:

Agneta Ströberg
Rektor
Telefon: 031-724 85 22
E-post: agneta.stroberg@ harryda.se

Fackliga företrädare:

Lärarförbundet
Telefon: 031-724 63 98
E-post: lararforbundet@harryda.se

Lärarnas Riksförbund
Telefon: 031-724 67 32
E-post: lr@harryda.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster