Studentmedarbetare fokus marknadsföring

Välkommen till Öckerö kommun. Vi har 12 700 invånare och nästan 1000 anställda. Vi erbjuder ett stimulerande arbete i en utvecklingsinriktad och kreativ skärgårdskommun.

Arbetsuppgifter:

För att barn- och utbildningsförvaltningen i Öckerö kommun på bästa sätt ska möta framtidens behov behöver vi vara en attraktiv arbetsgivare. Att arbeta för att säkra kompetensförsörjningen på kort och lång sikt är ett av våra viktigaste områden och som du som studentmedarbetare kommer att vara en del av.

Ditt uppdrag blir att aktivt marknadsföra barn- och utbildningsförvaltningen som en attraktiv arbetsgivare för förskollärare, lärare och fritidspedagoger genom t.ex. sociala medier och på de platser där framtidens arbetstagare inom våra områden finns, så som universitet och högskolor. Du marknadsför också lediga tjänster på ett innovativt sätt på flera arenor.

Utöver det vill vi att du utformar ett koncept för fortsatt marknadsföring av våra lediga tjänster och barn- och utbildningsförvaltningen i Öckerö kommun som en attraktiv arbetsgivare. Konceptet ska vara ett redskap för våra förskolechefer och rektorer i framtida rekryteringar. Du kommer att ingå i en central grupp som arbetar med dessa frågor

Kvalifikationer:

Pågående högskole-/universitetsstudier med inriktning mot t.ex. marknadsföring och kommunikation eller förskollärar-/lärarutbildning med minst 60 avklarade högskolepoäng.

Som person är du kommunikativ och gillar att ta kontakt och samarbeta med andra men har samtidigt förmågan att arbeta självständigt då du förväntas vara ute på bland annat högskolor och universitet för att marknadsföra kommunen. Du sätter dig lätt in i nya sammanhang. Vi vill att du är bra på att formulera dig i tal och skrift och att du är initiativrik. Vi förutsätter att du har stort intresse för marknadsföring och kompetensförsörjning och erfarenheter som du kan använda dig av i uppdraget.

Låter detta intressant för dig? Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Timavlönad. Tjänsten omfattar ca 10 h/vecka, fördelat på 1-2 dagar i veckan.
Löneform: Timlön. 133.67 kr/h
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Tidsbegränsat till:  6 månader. Med möjlighet till förlängning.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-08-31
Referensnummer: A657649

Andra uppgifter:

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Jessica Dahlkvist
Kvalitetsstrateg
Telefon: 031-97 63 43
E-post: jessica.dahlkvist@ ockero.se

Fackliga företrädare:

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster