Undersköterska till äldreboende

Askim-Frölunda-Högsbo ligger i den södra delen av Göteborg och har cirka 57 000 invånare. Vi är cirka 4 200 medarbetare i stadsdelen som arbetar för en bra vardag för göteborgarna. Genom att ge service, stöd och omsorg gör vi skillnad när det behövs. Vi möter stora utmaningar i arbetet och därför är vår kunskap och vårt engagemang avgörande för kvalitén i stadsdelens verksamheter. Vi arbetar med att öka inflytandet för stadens invånare, brukare och medarbetare och tillsammans ska vi skapa en öppen, trygg och jämlik stadsdel där många vill leva, arbeta och bo.

Arbetsuppgifter:

Högsbotorpshemmet är ett äldreboende med 96 lägenheter. Äldreboendet är avsett för personer med demenssjukdomar (16 lägenheter), psykogeriatriska sjukdomar (16 lägenheter) och för personer som av andra skäl inte klarar att bo kvar i sin bostad (64 lägenheter).

Boendet är fördelat på tre plan, som vardera utgör en enhet. På varje plan arbetar en enhetschef och en patientansvarig sjuksköterska samt ca 25 undersköterskor. Entréplanet innehåller bland annat matservering och träffpunkt, vårdcentral och barnavårdscentral samt fotvårdsspecialist och frisör.

Vi söker nu engagerade, kompetenta och positiva undersköterskor. Som undersköterska hos oss arbetar du med individens behov i centrum som arbetssätt, som leder till en god och säker omsorg där hyresgästerna genom delaktighet uppnår en meningsfull och trygg vardag. Vi samarbetar och hjälper till i hela huset, därför ställer vi höga krav på flexibilitet.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Har du påbyggnadsutbildning från yrkeshögskola ses det som meriterande. Du har erfarenhet av arbete inom äldreboende, dokumentationsprogrammet Treserva samt av arbete med Senior Alert.

Personliga egenskaper som ett gott bemötande med en positiv människosyn samt god problemlösnings - och initiativförmåga är egenskaper vi värdesätter högt. Du har god datorvana och du kan uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift. Vi lägger vikt vid personlig lämplighet.

Antal tjänster: 3

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Schema
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-07-26
Referensnummer: A702254

Andra uppgifter:

I Askim-Frölunda-Högsbo arbetar vi för en god och hälsofrämjande arbetsmiljö och erbjuder bland annat friskvårdsprogram och friskvårdsbidrag med möjlighet till varierande aktiviteter. Cykelförmån erbjuds samt förmånlig avbetalning av Västtrafikkort. Rökfri arbetstid tillämpas, detta gäller i hela förvaltningen.

Förvaltningen har gjort medieval för denna rekrytering och undanber oss därför vänligen men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringannonser.

Upplysningar lämnas av:

Wei-Qing Zhou
Enhetschef
Telefon: 031-366 03 73

Birgitta Ahlenius
Enhetschef
Telefon: 031-366 03 40

Sven Andersson
Enhetschef
Telefon: 031-366 03 30

Fackliga företrädare:

Anna Skarsjö
Kommunal
Telefon: 031-366 26 83

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster