Stödpedagog/daglig verksamhet

Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 37 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 800 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

Arbetsuppgifter:

Daglig verksamhet vänder sig till vuxna personer med intellektuella funktionsnedsättningar, personer med autism och personer med förvärvad hjärnskada i vuxen ålder, som saknar arbete och inte utbildar sig. För att kunna ta tillvara på varje persons intresse och resurser har vi ett brett utbud av verksamheter på olika platser i kommunen.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete med personer med autism. Du kan ibland ställas inför utmanande beteende och vi ställer därför höga krav på din personliga lämplighet. Det ska därför vara en självklarhet för dig att agera utefter ett lågaffektivt förhållningssätt och arbeta habiliterande med tydliggörande pedagogik. Som person är du lyhörd, driftig, organiserad och kreativ. Du har lätt för att dela med dig av din kunskap och leder det pedagogiska arbetet med tydlighet och smidighet. Vidare tycker du om utmaningar och har ett stort intresse för utvecklingsarbete. Kvalitetssäkring i form av dokumentation, genomförandeplaner och rutiner ingår i uppdraget.

Kvalifikationer:

Du har en eftergymnasial lämplig pedagogisk utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer lämplig. Dina personliga egenskaper är viktiga för oss och vi söker dig som har ett pedagogisk och motiverande förhållningssätt. Du har förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ samtidigt som du tar ansvar för arbetsgruppens uppdrag gällande brukare och utvecklingsarbete.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-08-11
Referensnummer: A702823

Andra uppgifter:

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Upplysningar lämnas av:

Eva-Lena Morschheuser
Enhetschef Daglig verksamhet/sysselsättning
Telefon: 031-792 9851

Sara Johansson
Enhetschef- Daglig verksamhet/sysselsättning
Telefon: 031-792 16 73

Fackliga företrädare:

Fackliga företrädare nås via Kundcenter. Tel:031-792 10 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster