Barnskötare till Stretereds förskola

I Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för Mölndalsborna. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i. Välkommen att göra skillnad i människors vardag varje dag!

Söker du ett arbete där du själv får växa samtidigt som du bidrar till att skapa välfärd? Där du har möjlighet att påverka och göra skillnad för såväl medborgare som företagare och föreningar? Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsplats där du kan utvecklas och där vi tillsammans bidrar till att uppfylla stadens vision.

Mölndal Vision 2022, kan sammanfattas med orden ”Mölndal är den hållbara staden där alla får chansen. Med mod och kreativitet förstärker vi Västsverige.” Mölndals stad har drygt 5200 medarbetare inom en mängd olika yrken som alla arbetar för att skapa välfärd för Mölndals 63 000 invånare och alla de människor som arbetar och verkar i staden. Vill du vara med?

Stretereds förskola har ett naturskönt läge i östra Kållered. Där finns skog och sjö alldeles inpå knuten och närmiljön utforskas flitigt. Förskolan har sju avdelningar fördelade på tre spår med olika inriktningar; Montessori, I Ur och skur och ett traditionellt. Alla arbetar mot samma mål men på lite olika sätt och inspireras av varandra. Miljö och hållbar utveckling är ett område där vi samverkar aktivt mot våra grön flagg-mål.
Ett annat viktigt fokusområden är det påbörjade arbetet mot litteraturcertifiering. Vårt mål är att öka barns intresse för böcker och läsning och vi arbetar med drama, digitala redskap och handdockor. Arbetet utgår från barnen och lärprocesser skapas utifrån vad som intresserar dem.
Som anställd på förskolan får du arbetskläder, en Ipad för ditt kvalitetsarbete, friskvårdsbidrag på 2000 kr och möjlighet att arbeta tillsammans med glada, kreativa barn och pedagoger.
Mer information finner du på vår hemsida: www.molndal.se
samt på: http://www.molndal.se/medborgare/utbildningochbarnomsorg/forskolaochbarnomsorg/streteredsforskola.html

Arbetsuppgifter:

Som barnskötare på Stretereds förskola arbetar du tillsammans med ansvarig förskollärare med att utveckla avdelningens verksamhet i riktning mot stadens, enhetens och läroplanens mål.
Tillsammans ansvarar ni för att erbjuda barnen en god miljö för utveckling, lek och lärande där
barns nyfikenhet, lust att lära och tillit till den egna förmågan är i centrum.

Vårt läsår är uppdelat i tre huvudsakliga arbetsblock; värdegrund, språk och matte/NO. Inom alla områden arbetar vi med att utveckla det digitala lärandet, öka barnens delaktighet och inte minst ha roligt tillsammans.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är utbildad barnskötare. Om du har utbildning eller erfarenhet av utomhuspedagogik eller är utbildad inom montessori-pedagogiken ser vi detta som ett plus. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2018-01-01. Visstidsanställning med goda möjligheter till fast anställning.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-11-13
Referensnummer: A721928

Andra uppgifter:

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Behöver du hjälp med att söka tjänsten? Kontakta kundservice på 0771-10 10 29.

Vi vill upplysa om att din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.


Inför rekryteringsarbetet ha vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Barbro Agnar
Förskolechef
Telefon: 031-315 20 87
E-post: barbro.agnar@molndal.se

Fackliga företrädare:

Eleonor Hansson
Kommunal
Telefon: 031-3153330

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster