Lärare i ma/ no till åk 4-6 till Lövgärdesskolan

Angered är en av Göteborgs tio stadsdelar. Här bor ungefär 51 000 personer i en miljö som är en blandning av miljonprogramsområden, småhusbebyggelse och traditionell landsbygd med storslagen natur. Angered har ett mycket aktivt föreningsliv och här bor människor med ursprung från ett hundratal olika länder.

Stadsdelsförvaltningen driver verksamheter inom förskola, grundskola, individ- och familjeomsorg, kultur och fritid, hälso- och sjukvård samt social omsorg för funktionsnedsatta och äldre. Vi är 4000 anställda i förvaltningen.

Angered har en ung befolkning och en tydlig vision om utveckling inom en mängd områden, med fokus på trygghet, folkhälsa och förbättrade resultat i skolan. Detta gör att det finns energi och dynamik i förvaltningens arbete. Här får du vara med och uppfinna!
Mer information om stadsdelsförvaltningar i Göteborgs Stad hittar du på www.goteborg.se

Arbetsuppgifter:

Lövgärdesskolan är inne i en utvecklingsprocess där vi under våren har inlett ett samverkansprojekt, Samverkan för bästa skola, med Skolverket.

Vi jobbar för att hitta nya lösningar vad gäller organisation och vill jobba för ett distribuerat ledarskap där vi gemensamt tar ansvar för att ge eleverna de bästa förutsättningar för att lyckas i skolan.

Vi håller nu som bäst på att planera inför nästa läsår. I den planeringen söker vi dig, du som är lärare i matematik och no-ämnen i åk 4-6. Du kommer tillsammans med dina kollegor i arbets- och ämneslag att ansvara för att planera och genomföra undervisningen. Du är även aktivt med och utvecklar verksamheten med övriga kollegor.

Vi jobbar med kollegialt lärande och har det senaste året fokuserat på ledarskapet i klassrummet, då det är en av framgångsfaktorerna för elevers resultat. Detta arbete kommer att fortsätta med fördjupning mot formativt lärande under nästa läsår.

Är du intresserad av skolutveckling och vill vara med på vår resa? Är du beredd på att ge av ditt engagemang, och vill göra skillnad för våra elever? Vill du att det vi gör ska vara viktigt på riktigt? Då är det här ett jobb för dig.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har ett stort engagemang för ditt uppdrag. På Lövgärdesskolan kommer du bli utmanad i dina pedagogiska färdigheter och ha möjlighet till att yrkesmässig utveckling.

Du ska vara legitimerad lärare och ha lärarexamen för att undervisa i matematik och no i åk 4-6. Det är även möjligt att komma ifråga för tjänsten om du inväntar din legitimation.

Du är bra på att entusiasmera och skapa engagemang både hos dina kollegor och hos eleverna. Du ser din egen roll i arbetsmiljöarbetet, och tar ansvar för att det ska bli så bra som möjligt för alla.

Du är bra på att kommunicera, har förmåga att driva och utveckla nya metoder och har lätt för att omsätta teori i praktik.

Som person är du drivande, initiativrik, målinriktad och strukturerad. Vi vill också att du är lyhörd och kreativ med god självinsikt. Du är en person som arbetar för delaktighet, integritet, mångfald och gemenskap.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: 2017-08-14. Eller enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-07-30
Referensnummer: A701196

Andra uppgifter:

Intervjuer kommer att ske fortlöpande så vänta inte med din ansökan.

I Angered arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Du har möjlighet att få friskvårdsbidrag och tillgång till ett stort utbud av friskvård. Stadsdelen har också en cykelförmån samt förmånlig avbetalning av västtrafikkort.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att alltid ange din e-post i ansökan och att skicka in din ansökan digitalt, inte via e-post eller brev.

Vi undanber oss vänlig men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Upplysningar lämnas av:

Marika Andersson, rektor Lövgärdesskolan
Telefon: 031 - 365 20 40
E-post: marika.andersson@ angered.goteborg.se

Fackliga företrädare:

Ulla Stålstedt Ghose
Fackligt ombud Lärarnas Riksförbund
Telefon: 031-365 24 79
E-post: ulla.stalstedt.ghose@ angered.goteborg.se

Terje Adkins
Fackligt ombud Lärarförbundet
Telefon: 031-701 53 90
E-post: terje.adkins@ lararforbundetavdelning.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster