Vårdlärare sökes till Komvux Malmö Universitetsholmen

Publiceringsdatum: 2017-09-08

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen är en av tre skolförvaltningar i Malmö stad. Vi ansvarar för utveckling och genomförande av gymnasieskola och vuxenutbildning. Idag är vi över 1000 medarbetare och vi finns i hela Malmö. Vi arbetar för att få ungdomar och vuxna att bli aktiva i vårt samhälle. Vi finns för att skapa bästa möjliga förutsättningar för Malmöborna att kunna växa genom livslångt lärande. Vi tror på digitalisering som ett verktyg för att förbättra våra verksamheter och har som mål att bli Malmö stads första helt digitaliserade förvaltning. Vi ger kraft att växa.

Komvux Malmö Universitetsholmen ligger centralt i staden. Vår utbildning riktar sig till Malmöbor som vill arbeta inom vård och omsorg. Skolan bedriver utbildning i olika undervisningsformer. Våra lärare har hög kompetens, är duktiga på att stödja elevers lärande, och sätter alltid eleven i centrum.

Arbetsuppgifter

Vi söker vårdlärare med kompetens att undervisa i Medicin 1 under hösten 2017. Undervisningen är förlagd till tisdagar.

Kvalifikationer

Leg. yrkeslärare eller sjuksköterska med pedagogisk kompetens.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Timavlönad. Ca 100 timmar inkl. planeringstid

Arbetstid: Dagtid. 

Tillträde: Tillträde så snart som möjligt men senast 2017-09-22

Tidsbegränsat till: 2017-12-22

Antal platser: 1

Ansökan

Ansök senast: 2017-09-15

Referensnummer: UH-VÅRD1709

Kontaktpersoner

Fackliga företrädare

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.