Grundskollärare 1-3 sökes av Nolbyskolan

Välkommen till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du ska kunna påverka mer än den egna arbetsplatsen. Tillsammans skapar vi Alingsås! Och du, Göteborg ligger bara 30 minuter bort med tåg.

Grundskolan i Alingsås kommun genomsyras av ett unikt utvecklingsarbete utifrån vår vision "Lust att lära". Vår övertygelse är att om vi ska kunna skapa denna lust så är trygghet, tillit, respekt och nyfikenhet grundläggande värden. Vi tror att engagerade medarbetare skapar bättre trivsel på arbetsplatsen och ett bättre resultat.

Nolbyskolan är en F-6-skola med fyra fritidsavdelningar och totalt 340 barn. Under det här läsåret deltar skolan i ett spännande Erasmusprojekt, 'Learning Communities for Peace'. Projektet fokuserar på konflikthantering och förstärkning av demokratiska processer, något som ligger helt i linje med Nolbyskolans värdegrund.

Arbetsuppgifter:

Den aktuella klassen behöver en tydlig och trygg ledare i klassrummet. Du har förmågan att fånga upp barnens intresse och att inspirera eleverna till lärande. Du är en person som hittar det positiva i varje enskild elev. Ni kommer att mestadels att vara två lärare i klassrummet, och har möjlighet att själva utforma samarbetet.

Kvalifikationer:

Du har högskoleexamen som lärare och har behörighet att undervisa i åk 1-3. Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaper och färdigheter som krävs för att fungera bra i yrket.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid. 100%
Tillträde: 2018-01-08 eller enligt överenskommelse

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-12-20
Referensnummer: A737123

Andra uppgifter:

Vi har endast möjlighet att ta emot ansökningar via Offentliga jobb.

Upplysningar lämnas av:

Ann-Cathrine Backmark
TF Rektor
Telefon: 0322-617268

Fackliga företrädare:

Lena Classon
Lärare
Telefon: 0322-616456

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster