Gaturenhållare till säsongen 2018

Vill du vara med och skapa dagens och morgondagens utemiljöer i Göteborg? Park- och naturförvaltningen är en viktig part i stadsutvecklingen. Vi förvaltar och utvecklar stadens parker, lekplatser, naturområden, sjöar och vattendrag. På uppdrag av andra förvaltningar utför vi även barmarksrenhållning, grönskötsel, vinterväghållning, underhåll och nybyggnation av markanläggningar samt arbetsmarknadsuppdrag. I vårt arbete strävar vi efter att vara effektiva, kompetenta, engagerade och nyfikna för att skapa en skön storstad med en grön själ, där alla kan hitta sin plats.

Arbetsuppgifter:

Göteborg ska vara en grön, ren och vacker stad. Du kan vara med och skapa härliga utomhusmiljöer, som både göteborgare och besökare kan njuta av. Är du en morgonpigg person som inte är rädd för att hugga i? Tycker du om att arbeta självständigt och att vistas utomhus i både regn och sol? Då kan detta vara ett uppdrag för dig!

Vi är tre enheter inom området Rent som söker 10-15 gaturenhållare för säsongsanställning till vår-, sommar- och höstsäsongen 2018.

Som gaturenhållare är dina huvudsakliga arbetsuppgifter renhållning och ogräsbekämpning av stadens gator, torg, parker och lekplatser. Det är både löpande turer med tömning av papperskorgar och plockning av skräp men också renhållning vid sommarens många fantastiska evenemang i staden. Vi syns tydligt på stan och många besökare i Göteborg vänder sig till oss för frågor av turistkaraktär. Det innebär att du kommer vara ansiktet utåt och representera park- och naturförvaltningen och Göteborgs stad på gator och torg under säsongen.

Arbetet är förlagt tidigt på morgonen under veckans alla dagar. Du jobbar på rullande schema med helgarbete var fjärde vecka, arbetstiderna är 5.30-14.00.

Kvalifikationer:

För arbetet som gaturenhållare krävs det att du har körkort (B). Om du har BE- eller C-körkort eller giltigt yrkeskompetensbevis är det meriterande. Vi lägger stor vikt vid positivt bemötande och du får gärna ha tidigare erfarenhet av kundrelaterat arbete. För att kunna utföra arbetet med gott resultat krävs det att du är noggrann, har god samarbetsförmåga, samt att du självständigt ansvarar för utförandet av dina arbetsuppgifter.

Förvaltningen har ett förhållningssätt som styrs av effektivitet, kompetens, engagemang och nyfikenhet (EKEN) som genomsyrar vår vardag i tanke och handling.

Vi anser att mångfald bland våra medarbetare bidrar till att utveckla såväl vår verksamhet som gemenskapen på arbetsplatsen.

Antal tjänster: 15

Anställning:

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Tillträde och varaktighet: 2018-04-09 till 2018-09-30

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referensnummer: A740211

Andra uppgifter:

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden så vänta inte med din ansökan.

Upplysningar lämnas av:

Anders Wallin, Enhetschef
Telefon: 031-365 59 29

Fanny Bredberg
HR-specialist
Telefon: 031-365 58 88

Fackliga företrädare:

Christian Karlsson, Kommunal
Mobiltelefon: 0705-49 38 80

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster