Planeringsledare Ledningssamordning

Trafikkontorets uppdrag är att erbjuda boende, besökare och näringsliv en stad som är attraktiv att bo, färdas, verka och vistas i. Vi planerar, bygger, förvaltar och utvecklar stadens gator och offentliga rum. Vi gör det tillsammans med övriga förvaltningar och bolag i staden för att Göteborg ska kunna fortsätta växa och utvecklas till en grön och nära storstad. Trafikkontoret ansvarar också för stadens färdtjänstverksamhet med uppdrag att erbjuda samhällsbetalda persontransporter med fokus på personer med funktionshinder, med visionen "Den goda resan för ett friare liv". Trafikkontoret har drygt 420 anställda och vi driver just nu ett omfattande arbete med att utveckla vår verksamhet.

Arbetsuppgifter:

Trafikkontoret har ett ansvar att samordna olika aktörers behov av att förlägga sina ledningar i gatumark. Detta är ett uppdrag som blir alltmer komplext på grund av den intensiva byggperiod som vi befinner oss i.

Vi söker en person med intresse av att driva och utveckla vårt arbete med ledningssamordning. Det handlar dels om att modernisera och effektivisera arbetet med ansökningar och remisser, dels om att utveckla ett proaktivt arbetssätt gentemot ledningsägarna.

Kvalifikationer:

Ingenjörsutbildning på högskolenivå eller annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig samt minst 2 års arbetslivserfarenhet. Har du erfarenhet av samordning är det meriterande.

Som person vill vi att du har god samarbetsförmåga och är tydlig i din kommunikation. Vidare är det viktigt att du är strukturerad men ändå flexibel med ett analytisk
arbetssätt.

Vi vill att trafikkontoret ska präglas av öppenhet och respekt för olikheter och vi tror att mångfald bidrar till att utveckla vår verksamhet.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Snarast enligt överenskommelse

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referensnummer: Dnr 0026/2017

Andra uppgifter:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, kandidatsöknings- och rekryteringsföretag samt försäljning av ytterligare fler annonser.

Upplysningar lämnas av:

Karin Lundskog
Enhetschef
Telefon: 031-368 25 90

Fackliga företrädare:

Asbjörn Hanssen
Saco
Telefon: 031-368 26 72

Susanna Sandcrona
Vision
Telefon: 031-368 23 58

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster