Förskollärare till Hindås förskola

Välkommen till Sveriges Viktigaste Jobb i Härryda kommun, som ligger mitt emellan Göteborg och Borås med Landvetter flygplats mitt i.

Hindås förskola ligger centralt belägen i Hindås med bra kommunikationer från både Borås och Göteborg. Vi har närhet till underbar natur med skog och sjö inom behörigt avstånd samt en stimulerande gård, där barnen får möjligheter att utveckla sin fantasi, kreativitet och motorik.
Hindås förskola består av tre avdelningar. Avdelningarna är i dagsläget organiserade i en yngrebarn och två äldrebarnsgrupper med fokus på samverkan mellan pedagoger och barn i verksamheten. Vår verksamhetsidé fokuserar på hållbarhet utifrån ett socialt, ekonomiskt och ekologiskt perspektiv, och vi är sedan många år Grön Flagg-certifierade.

Arbetsuppgifter:

Genom att bygga vår verksamhet utifrån samverkan och en gemensam människosyn, med hjälp av utifrån pedagogisk dokumentation och systematiskt kvalitetsarbete arbeta för förskolans utveckling.

Genom att bygga vår verksamhet utifrån en god samverkan vill vi ge våra barn den ledning och stimulans som de behöver i sitt lärande och i sin personliga utveckling, för att de utifrån egna förutsättningar, ska kunna utvecklas så långt som möjligt enligt utbildningens mål.
För oss är det viktigt att vara en hälsosam arbetsplats för både barn och pedagoger och vår vision är att utbilda världsmedborgare med en positiv framtidstro.
Att arbeta med relationskompetens som förhållningssätt ser du som en god grund för att bygga hållbara sociala relationer, som ger möjlighet till nyfikenhet och lust att lära utifrån en positiv förväntan på barnen.

Som pedagog är du medveten om att du själv är i ett ständigt lärande och är nyfiken på att utvecklas i din yrkesroll tillsammans med barn, arbetskamrater och verksamhet.
I ditt samskapande arbete hos oss får du möjlighet att driva förskolans utvecklingsprocesser framåt mot våra gemensamma mål, samt att forma den verksamhetskultur som ska känneteckna vår förskola.

Som förskollärare på Hindås förskola får du engagerade och motiverade arbetskamrater som värdesätter ett gott arbetsklimat på hela förskolan. Våra värdeord är Samsyn, Trygghet, Ansvar, Relationer och Kreativitet.

I ditt arbete som pedagog hos oss har du tillgång till ett mångfald av digitala verktyg såsom läsplattor, datorer och vårt dokumentationsverktyg Pluttra. Du får egna arbetskläder för utevistelse samt pedagogiska måltider. Härryda kommun arbetar fortlöpande med kompetensutveckling för pedagoger i verksamheten.

Kvalifikationer:

Sök till oss om du…
• är legitimerad och uppdragsmedveten förskollärare med ett stort engagemang
• vill arbeta utforskande och undersökande
• är nyfiken på att arbeta med det systematiska kvalitetsarbetet på ett utvecklande sätt för verksamhet, barn och pedagoger.
• är medveten om ditt eget ansvar för utveckligen av verksamheten och av dig själv
• vill ha en engagerad chef
• utifrån en positiv människosyn har mod och vilja att bidra till ett öppet klimat och goda relationer på arbetsplatsen
• ser till verksamhetens helhet och vill vara medskapande i en flexibel organisation med utgångspunkt hos barnen och våra styrdokument.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi kan nu erbjuda en förskollärartjänst på heltid med tillträde omgående 2018 eller enl överenskommelse.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde: enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referensnummer: A740488

Andra uppgifter:

Vi ser gärna att du söker tjänsten via Offentliga jobb. Om du önskar skicka din ansökan med brev tar vi emot den på adress:
Härryda kommun, Personalfunktionen, 435 80 Mölnlycke
Kom ihåg att ange referensnumret på den tjänst du söker.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Härryda kommun har upphandlade avtal.

Upplysningar lämnas av:

Charlotte Scott
Förskolechef
Telefon: 031-724 68 60

Fackliga företrädare:

Lärarförbundet
Telefon: 031-724 63 98
E-post: lararforbundet@harryda.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster