Barnskötare till Uddevallagatan 16

Vill du ha ett jobb där du kan göra skillnad i människors liv - på riktigt? Hos oss i Örgryte-Härlanda spelar du en viktig roll för att ge våra invånare ett gott liv. Med vårt engagemang och kompetens gör vi det bästa för göteborgarna och bidrar till att Örgryte-Härlanda upplevs som ett attraktivt område att leva, bo och arbeta i. Vi har idag 3 500 anställda som alla ger service, stöd och omsorg på olika sätt.

Välkommen till en arbetsplats där vi samarbetar för dem vi är till för!

Arbetsuppgifter:

Förskolan Uddevallagatan 16 ligger i ett lugnt och trevligt bostadsområde med landshövdingehus och villor, med närhet till allmänna kommunikationer och grönområde. Hos oss får barnen vara del av en rolig och upplevelsebaserad verksamhet med dem i fokus. Förskolan har två avdelningar: Blåklockan för yngre barn och Smörblomman för äldre barn. Förskolans gård består av två delar där vi kan anpassa verksamheten och aktiviteter efter barnens intressen. Vi är utomhus varje dag vilket främjar barnens möjligheter att utvecklas och stimuleras motoriskt. Nu söker vi en barnskötare för arbete tillsammans med oss på Uddevallagatan 16 och avdelning Blåklockan.

Vår pedagogik är uppbyggd utifrån att barnen ska få lära sig socialt samspel, skapande, kommunikation, naturvetenskap, kultur och mycket mer. Vi arbetar mycket med att barnen får pröva själva, ”learning by doing”. I stadsdelen bedrivs ett aktivt systematiskt kvalitetsarbete, vilket bland annat innebär att du tillsammans med kollegor arbetar i lärgrupper.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är utbildad barnskötare på gymnasienivå och vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med barn i förskola eller liknande verksamhet. Då vi jobbar med tecken som stöd i verksamheten är det meriterande om du har erfarenhet av detta.

För rollen som barnskötare söker vi dig som är engagerad, pedagogisk och som tycker om att arbeta i team. Tillsammans arbetar vi för att skapa en utvecklande och trygg vardag för våra barn, där du skall arbeta för barns delaktighet och se det kompetenta barnet. Vidare har du förmågan att ha överblick i verksamheten och ser nya möjligheter till samarbete, vilket vi tror skapar både trygghet och kontinuitet.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-09-14
Referensnummer: 316/17

Andra uppgifter:

I Örgryte-Härlanda arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Som anställd erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag och cykelförmån. Vårt geografiska läge innebär goda kommunikationer och närhet till både Göteborgs centrum och vackra grönområden.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt rekryteringssystem Visma Recruit. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker. Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster då Göteborgs Stad har upphandlade avtal.

Vi vill ta tillvara de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning tillför verksamheten.

Med hänvisning till lagarna som reglerar registerkontroll så måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas.

Upplysningar lämnas av:

Eva Josefsson Petéus
Förskolechef
Telefon: 031-365 60 70

Fackliga företrädare:

Kommunal
Telefon: 010-442 94 16

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster