Förskollärare till Sinntorps förskola (yngre barn)

I Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för Mölndalsborna. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i. Välkommen att göra skillnad i människors vardag varje dag!

Sinntorps förskola ligger i närheten av centrala Lindome med nära och goda kommunikations möjligheter med både buss och lokaltåg. Förskolan ligger i nära anslutning till fina naturområden vilket ger härliga möjligheter för barnen att vistas i inspirerande miljöer utanför vår fina gård. En gård som alldeles nyligen fått en fin upprustning av utemiljön.

Förskolan består i dagsläget av fem avdelningar. Tre stycken avdelningar med barn 3-5 år och en avdelning med barn 1-3 år. Tjänsten vi nu söker kommer att vara belägen på en 1-3 avdelning. Tjänsten innebär att vi kan erbjuda dig att arbeta i en barngrupp på ca 9-10 barn tillsammans med en kollega. Du kommer då, att tillsammans med din kollega, ges möjlighet att starta upp avdelningen från grunden. Det kommer också ges goda möjligheter till ett tätt samarbete och tvärgruppsarbete mellan de två yngregrupperna på huset.

Arbetsuppgifter:

Vår förskola arbetar mycket med IKT som ett verktyg i det pedagogiska arbetet. Samtliga våra enheter arbetar med Unikum som ligger till grund för den pedagogiska dokumentationen på Sinntorps förskola. En del av vårt arbete med IKT riktar även in sig mot arbetet med programmering i förskolan.

Vi arbetar med kontinuerlig planering och reflektionstider där tid och möjligheter ges för att kunna reflektera och utvärdera den pedagogiska verksamheten och tillsammans med dina kollegor kommer du att arbeta mot en inspirerande verksamhetsutveckling. Det finns ett genuint gott samarbete på huset där bemötande och förhållningssätt är av stor vikt.

Vår verksamhet utgår från våra centrala styrdokument, LPFÖ med stor tilltro till det kompetenta barnet. Språk, matematik, naturvetenskap och teknik är delar där vi arbetar med att utmana barns nyfikenhet.
Som förskollärare hos oss kommer du att få tillgång till egen I-pad, arbetskläder och friskvårdsbidrag.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är behörig förskollärare med ett stort intresse för barns utveckling och lärande. Vi ser gärna att du är intresserad av språk, matematik, naturvetenskap och teknik, även att du ser möjligheter att använda IKT verktyg som en del i vårt arbete med dokumentation och lärande.
Är du nyutexaminerad kommer du att få möjlighet till en mentor som kommer att kunna ge dig individuellt stöd under ditt första yrkesår.

Välkommen in i vårt härliga gäng!
Är du nyutexaminerad kommer du att få möjlighet till en mentor som kommer att kunna ge dig individuellt stöd under ditt första yrkesår.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2018-01-01

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-09-18
Referensnummer: A711588

Andra uppgifter:

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Behöver du hjälp med att söka tjänsten? Kontakta kundservice på 0771-10 10 29.

Vi vill upplysa om att din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.


Inför rekryteringsarbetet ha vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Eva Rolander
Förskolechef
Telefon: 0707690132
E-post: eva.rolander@molndal.se

Fackliga företrädare:

Lärarförbundet
Telefon: 031-270909
E-post: lararforbundet@molndal.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster