Lärare Idrott/ Matematik eller Idrott/ Engelska till Lerums Gymnasium

Lerums Gymnasium ligger i en vacker parkmiljö, bara några minuters promenadväg från Lerums centrum och lokaltågen. I dagsläget är vi ca 1450 elever och ca 170 i personalen som har Lerums gymnasium som en gemensam arbetsplats.

Det är vi, elever och personal, som tillsammans skapar Lerums Gymnasium. Det är viktigt för oss att du som elev lär känna såväl lärare som övrig personal.

Vår skola är indelad i fem skolenheter som var och en leds av en rektor. För övriga funktioner samt samordning inom skolan finns en verksamhetschef.

Arbetsuppgifter:

Du kommer att undervisa på skolans introduktionsprogram i idrott och ditt andra ämne, Ma/En, utifrån din behörighet.

Även undervisning på gymnasiets nationella program kan bli aktuellt. I tjänsten ingår också mentorskap. Tillsammans med kollegorna i arbetslaget stöttar du elever i deras kunskapsutveckling. Du deltar aktivt i programlagets arbete med elevernas lärande i fokus.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är behörig lärare för grundskolans äldre åldrar åk 6-9 i idrott/matematik eller idrott/engelska. Idrott i kombination med annat ämne än angivet kan komma ifråga. Det är meriterande om du även är behörig för undervisning på gymnasiet. Du tycker om att arbeta i arbetslag kring eleverna och bidrar till att utveckla det pedagogiska arbetet tillsammans med kollegor och rektor.

Vi arbetar kontinuerligt med urvalsprocessen och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: 2017-09-01

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-08-27
Referensnummer: A705352

Andra uppgifter:

Lerums kommuns vision – att bli Sveriges ledande miljökommun år 2025 och dess ledord hållbarhet, kreativitet och inflytande genomsyrar kommunens arbete.

Inom kommunens verksamheter arbetar drygt
2 800 medarbetare som tillsammans jobbar för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 40 000 invånare.

Kommunens eftersträvar att medarbetare ska erbjudas en arbetsmiljö som främjar möjligheter att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård, personalstöd och semesterväxling.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Lerums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via denna länk, och inte via e-post eller pappersformat. - Varmt välkommen med din ansökan!

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Joakim Ryttsén
Rektor
Mobiltelefon: 0761-295471
Telefon: 0302-521377

Fackliga företrädare:

Ewa Thylander Lärarförbundet
Telefon: 0706-852164
E-post: ewa.thylander@lerum.se

Eva-Lena Medin Lärarnas Riksförbund
Telefon: 0705-842048
E-post: eva-lena.medin@lerum.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster