Förskollärare till Agnebäckens förskola

Välkommen till Sveriges viktigaste jobb i Härryda kommun som ligger mitt emellan Göteborg och Borås med Landvetter flygplats mitt i.

Vill du vara med och påverka barns framtid? Då vill vi se dig på Agnebäckens förskola!
Förskolan är inspirerad av Reggio Emilias filosofi. Vi arbetar åldersindelat och vi har stort fokus på våra lärmiljöer både inne och ute för att på bästa sätt utmana och möta varje barn. Just nu arbetar vi med fokus på normkritiskt förhållningssätt och förskolan är med i ett internationellt normkritiskt projekt ”Shaking the Habitual”. Projektet tar slut under hösten och vi planerar nu för hur vi ska arbeta vidare! Barns inflytande och delaktighet är viktigt för oss.

Förskolan har fem avdelningar och är naturskönt belägen med gångavstånd till strövområden och naturreservat i Landvetter. Vi har tillagningskök och arbetar utifrån kommunens riktlinjer för ”Närande Lärande måltider” där tillagning från grunden, ekologiskt och näringsrikt är honnörsråd.

Arbetsuppgifter:

Då vi nu har en föräldraledig pedagog behöver vi förstärka med ytterligare en förskollärare till vårt team. Vi söker dig som vill arbeta i en miljö som präglas av upptäckarglädje, forskariver, nyfikenhet och förundran.
Vill du tillsammans med förskollärare och barnskötare ansvara för och utveckla vår verksamhet med inspirerande mötesplatser i utmanande lärmiljöer?
Vill du arbeta som medforskande pedagog och med utveckling genom pedagogisk dokumentation?

Härryda Kommun är en resursstark kommun som har en levande vision för barns och elevers utbildning. Hos oss får du kompetensutbildning samt fria utekläder och pedagogiska måltider.
Läs gärna mer om förskolan på www.harryda.se/agnebacken

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är utbildad och legitimerad förskollärare. Meriterande är om du har erfarenhet av en Reggio Emiliainspirerad verksamhet sedan tidigare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-09-20
Referensnummer: A712380

Andra uppgifter:

Vi ser gärna att du söker tjänsten via Offentliga jobb. Om du önskar skicka din ansökan med brev tar vi emot den på adress:
Härryda kommun, Personalfunktionen, 435 80 Mölnlycke
Kom ihåg att ange referensnumret på den tjänst du söker.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Härryda kommun har upphandlade avtal.

Upplysningar lämnas av:

Lotta Lundqvist
Förskolechef
Telefon: 031-724 83 22
E-post: lotta.lundqvist@ harryda.se

Fackliga företrädare:

Lärarförbundet
Telefon: 031-724 63 98
E-post: lararforbundet@harryda.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster