Kvarnbackens korttidsboende söker undersköterska

Alingsås kommun som arbetsgivare erbjuder dig ett meningsfullt arbete med schyssta arbetsvillkor och ledare som ger dig förtroende att utvecklas. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar bättre trivsel på arbetsplatsen och ett bättre resultat.

Arbetsuppgifter:

Till Kvarnbackens korttidsboende kommer personer som tillfälligt är i behov av särskilt boende, till exempel efter en sjukhusvistelse eller vid tillfällig försämring av hälsan. Som undersköterska utför du arbetsuppgifter enligt gällande delegering. Du kommer att arbeta utifrån upprättad genomförandeplan, rapportera och dokumentera enligt gällande riktlinjer och lagstiftning.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och som är intresserad av arbete inom vård- och äldreomsorgsförvaltningen. Som person är du lugn och trygg i dig själv. Du är flexibel i ditt arbete och kan hantera in- och utflöde av vårdtagare. Du är duktig på att dokumentera och på att kommunicera i tal och skrift. Vi ser gärna att du har datorvana samt erfarenhet från äldreomsorg. Det är meriterande om du har arbetat med delegationer tidigare.

Ytterligare läggs stor vikt vid god samarbetsförmåga och ett gott bemötande. Du ska aktivt arbeta för att skapa en god arbetsmiljö med dina kollegor och bidra till verksamhetens utveckling.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Deltid. Natt ca. 80%
Tillträde: Tillträde 170901 el. enl. överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-07-20
Referensnummer: A696673

Andra uppgifter:

Alingsås präglas av stark tillväxt, nyföretagaranda och är den moderna mötesplatsen. Här hittar du småstadens fördelar och storstadens möjligheter. Med tåg tar det drygt 30 minuter till Göteborg och under en timme till Borås och Skövde.

I Alingsås kommun gillar vi olika. Vi ser mångfald som en tillgång och ett måste för att kunna möta våra medborgare där de befinner sig. Både idag och imorgon.

Vi har endast möjlighet att ta emot ansökningar via Offentliga jobb.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Upplysningar lämnas av:

Annette Henriksson
Enhetschef
Telefon: 0322-616979
E-post: annette.henriksson@ alingsas.se

Isabelle Hansson
Enhetschef
Telefon: 0322-616702

Fackliga företrädare:

Facklig företrädare nås via kommunens växel
Telefon: 0322-61 60 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster