Vuxenutbildningen söker matematiklärare på gymnasienivå

Stenungsund, det goda samhället med framtidstro och utveckling med människan och naturen i centrum.

Stenungsunds kommun, är en expanderande kustkommun med ca 26000 invånare, ett starkt näringsliv, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhet, öppenhet, delaktighet och insyn är kommunens ledord.

Sektor Utbildning i Stenungsund omfattar 16 förskolor och 10 grundskolor med tillhörande Skolbarnomsorg och Grundsärskola. Det går ca 5.500 barn/elever inom verksamheterna.
I Sektor Utbildning ingår även Gymnasium, Vuxenutbildningen samt Kultur- och Fritid.

Stenungsund är en barnvänlig kommun där vi värnar om barns rättigheter och arbetar för att barn och ungdomar ska ha en god uppväxtmiljö. Vi erbjuder mycket goda möjligheter till utbildning och arbete eller annan sysselsättning. I Stenungsunds kommun utbildar vi världsmedborgare som står väl rustade för framtidens alla utmaningar.


Verksamheten Kompetens och Utveckling organiserar all kommunal vuxenutbildning från grundläggande nivå upp till och med högskolan. Inom enheten ryms också kommunens arbetsmarknadsåtgärder samt stöd och försörjning.

Arbetsuppgifter:

Vuxenutbildningen i Stenungsund söker behörig lärare i matematik gymnasial nivå, gärna i kombination med ett annat ämne. Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats, där elevens utveckling mot uppsatta studiemål sätts i fokus. Vuxenutbildningen styrs i hög grad av efterfrågan och arbetsmarknadens behov, vilket ställer stora krav på flexibilitet hos våra lärare.

Erfarenhet av undervisning i matematik inom gymnasial vuxenutbildning, är meriterande.

Tjänsten är en semestertjänst.

Kvalifikationer:

Pedagogiken i vår skola bygger till stor del på en individanpassad utbildning i tid, tempo och rum. Särskild vikt fästes vid god förmåga att undervisa, god samarbetsförmåga, stor flexibilitet, hög social kompetens, kreativitet, samt en självklar vilja att utveckla alternativa arbetssätt och arbetsformer. Du som person måste ha förmågan att kunna sätta dig in i en annan persons perspektiv och det är viktigt att du värdesätter olikheter och förstår hur bakgrund och kultur påverkar dig själv och andra. Du vill arbeta på ett individanpassat sätt (ej traditionell klassrumsundervisning) och kan anpassa dig till vårt system med kontinuerlig antagning. Du är öppen för att samarbeta med kollegor och ta ett gemensamt ansvar för alla elever.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-01-28
Referensnummer: A732637

Andra uppgifter:

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysningar lämnas av:

Jan Wennebrink
Rektor Kompetens och Utveckling
Telefon: 0303-738651
E-post: jan.wennebrink@ stenungsund.se

Fackliga företrädare:

De fackliga förbunden nås via kommunens växel
Telefon: 0303-73 00 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster