Biståndshandläggare till äldreomsorgen

Angered är en av Göteborgs tio stadsdelar. Här bor ungefär 50 000 personer i en miljö som är en blandning av miljonprogramsområden, småhusbebyggelse och traditionell landsbygd med storslagen natur. Angered har ett mycket aktivt föreningsliv och här bor människor med ursprung från ett hundratal olika länder, vilket ger området en spännande och internationell prägel.

Stadsdelsförvaltningen driver verksamheter inom förskola, grundskola, individ- och familjeomsorg, kultur och fritid samt social omsorg för funktionsnedsatta och äldre. Vi är 3 500 anställda i förvaltningen.

Angered har en ung befolkning och en tydlig vision om utveckling inom en mängd områden, med fokus på trygghet, folkhälsa och förbättrade resultat i skolan. Detta gör att det finns energi och dynamik i förvaltningens arbete.
Mer information om stadsdelsförvaltningar i Göteborgs Stad hittar du på www.goteborg.se

Arbetsuppgifter:

Äldreomsorgen utgår från den enskildes möjlighet till en väl fungerande vardag och tar hänsyn till människors olika behov.

Vårt arbete utgår från att varje människa är aktiv utifrån sina egna förutsättningar. Mötet med varje individ ska präglas av ödmjukhet, lyhördhet och tilltro till den enskildes möjligheter att klara sig själv och styra sitt liv.

Som biståndshandläggare kommer du att utreda och bedöma behov och därefter fatta beslut om bistånd enligt Socialtjänstlagen samt följa upp och ompröva beviljade bistånd.

Du arbetar utifrån en helhetssyn med brukaren i centrum och kommer att ha ett nära samarbete med övriga biståndshandläggare, enhetschefer med flera.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har socionomexamen eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Du har:
- goda kunskaper i gällande lagstiftning.
- god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.
- god datorvana.
- körkort.

Vi söker dig som är en kommunikativ person med god analytisk förmåga.
Eftersom arbetet innebär mycket kontakter så söker vi dig som har god samarbetsförmåga och är en engagerad person.
Tycker du om att arbeta med människor, har ansvarskänsla samt har omsorgstagarens individuella behov i fokus kan det här vara ett uppdrag för dig.
Är du dessutom en person som gärna delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter samtidigt som du är öppen för att lära dig av andra tror vi att du kommer trivas i det här uppdraget!

Du har erfarenhet av biståndshandläggning inom äldreomsorgen.

Antal tjänster: 2

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-09-15
Referensnummer: A707493

Andra uppgifter:

Intervjuer kan påbörjas innan ansökningstiden är slut.

I Angered arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Du har möjlighet att få friskvårdsbidrag och tillgång till ett stort utbud av friskvård. Stadsdelen har också en cykelförmån samt förmånlig avbetalning av västtrafikkort.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att alltid ange din e-post i ansökan och att skicka in din ansökan digitalt, inte via e-post eller brev.

Vi undanber oss vänlig men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Upplysningar lämnas av:

Anna Brinkhoff, Områdeschef
Telefon: 031 365 20 55
E-post: anna.brinkhoff@ angered.goteborg.se

Fackliga företrädare:

Ulrika Bersell, SSR
Telefon: 031-368 57 51
E-post: ulrika.bersell@ saco.goteborg.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster