Drifttekniker

Stenungsund, det goda samhället med framtidstro och utveckling med människan och naturen i centrum.

Stenungsunds kommun, är en expanderande kustkommun med ca 25000 invånare, ett starkt näringsliv, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhet, öppenhet, delaktighet och insyn är kommunens ledord.

Sektor Samhällsbyggnad har en central roll i att skapa en attraktiv och hållbar kommun, där människor trivs att bo och verka. Vi arbetar för att utveckla kommunen inom många olika områden – till exempel plan och bygg, miljö- och hälsoskydd, mark och exploatering, vatten och avlopp, avfall, kart och mät, idrottsanläggningar, bostadsanpassning, färdtjänst, samt gata och park.

Arbetsgruppen består av fyra drifttekniker, en processingenjör, en miljö och kvalitetsingenjör samt en driftchef som är placerade i kontorslokaler vid Strävlidens ARV ca: 3km norr om Stenungsunds centrum. Det medför att vi är en liten grupp som arbetar nära varandra vilket gör den sociala biten viktig för gruppens funktion.

Arbetsuppgifter:

Tjänsten kommer att ingå i driftteknikergruppen som ansvarar för drift och underhåll av våra vatten och avloppsverk samt pumpstationer.

Arbetsuppgiften kommer att innebära drift, underhåll och tillsyn av våra vatten och avloppsreningsverk i Stenungsunds kommun med huvudsaklig placering på Strävlidens avloppsreningsverk.

Du ansvarar för all förekommande underhåll på pumpar, motorer, instrument och styrsystem.
Schemalagd beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten.

Kvalifikationer:

Vi söker en medarbetare med BB2 elbehörighet eller liknande samt kunskap i
PLC-programering och kommunikation är meriterande.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av drift och underhållarbete inom tex. Industri eller liknande som arbetsgivaren bedömer likvärdigt.
För tjänsten krävs att du har god förmåga att både arbeta självständigt och i nära samarbete med övriga medarbetare. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

För tjänsten krävs B-körkort.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-09-23
Referensnummer: A709565

Andra uppgifter:

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysningar lämnas av:

Mats Pettersson
Driftchef vid Strävliden
Telefon: 0303-73 26 25
E-post: mats.pettersson@ stenungsund.se

Fackliga företrädare:

Fackliga företrädare nås genom kommunens växel
Telefon: 0303-73 00 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster