Legitimerad Sjuksköterska till SDN Centrum

CENTRUM är en av tio stadsdelsförvaltningar i Göteborg. Stadsdelen Centrum omfattar områdena Krokslätt, Guldheden, Landala, Vasastaden, Johanneberg, Lorensberg, Heden, Inom Vallgraven, Stampen samt Gårda. Vi är drygt 2 000 anställda som arbetar tillsammans för att erbjuda allt från förskola till äldreomsorg för Centrums 60 000 invånare. Målet är ett bra liv för alla människor i Centrum.
Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning bland våra medarbetare tillför verksamheten.
I vårt arbete utgår vi från Göteborgs stads fyra förhållningssätt:

• Vi vet vårt uppdrag och vem vi är till för
• Vi bryr oss
• Vi arbetar tillsammans
• Vi tänker nytt


Arbetsuppgifter:

Vi på Hälso- och sjukvårdsenheten/särskilda boendeformer söker en legitimerad sjuksköterska till vår korttidsverksamhet i Krokslätt, Centrum.

Vi söker dig som tycker att det är intressant och utvecklande att jobba med multisjuka patienter som skall rehabiliteras eller väntar på annan boendeform. Som sjuksköterska på kortidsenheten är du spindeln i nätet i kontakten mellan patient/sjukhuset/anhöriga/korttidsteamet.

Vi arbetar tvärprofessionellt med rehabiliteringspersonal, andra sjuksköterskor, omvårdnadspersonal, läkare och bistånd och har teamträffar två dagar i veckan. Som sjuksköterska skall du tillgodose en trygg och personcentrerad vård och tillsammans med övriga i teamet ge en optimal vård. I arbetet ingår sedvanliga arbetsuppgifter såsom vårdplaneringsmöten, dokumentation, delegeringar, medicinska ställningstaganden, bedömningar etc. Vi har egna läkare från Carlanderska som kommer två gånger i veckan. Övrig tid är de nåbara per telefon.

Du arbetar var fjärde helg och två kvällar/fyra veckor.

Du får en anpassad introduktion. På enheten har vi alla de resurser som behövs för att du skall komma in i arbetet på ett bra sätt.

Kvalifikationer:

För att vara aktuell för tjänsten krävs en sjuksköterskeutbildning samt legitimation.
Du skall ha erfarenhet av arbete som sjuksköterska och vara intresserad av alla de möjligheter och utmaningar som en korttidsenhet innebär.

Du är trygg i din roll och kan arbeta självständigt. Det är viktigt att du fungerar bra i en grupp samt har an god förmåga att samarbeta och samverka.

Välkommen med din ansökan!

Antal tjänster: 2

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2017-10-01

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-09-15
Referensnummer: A711446

Andra uppgifter:

Som medarbetare i Centrum har du en trygg anställning med många karriärvägar där du får möjlighet till intressanta och meningsfulla arbetsuppgifter.

Vi arbetar för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Som anställd hos oss erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån samt förmånlig avbetalning av västtrafikkort.

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund

Ansök redan idag. Vi kommer att arbeta med urval och intervjuer redan före sista ansökningsdatum.

Upplysningar lämnas av:

Birger Richtoff
Enhetschef SÄBO/Demens/Bmss
Telefon: 031-365 76 78

Fackliga företrädare:

Brith Holm
Vårdförbundet
Telefon: 073 6669766

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster