Boendestödjare

Arbetsuppgifter:

Som boendestödjare i Kungälvs kommun kommer du att arbeta med att aktivt stödja den enskilda personen att återupprätta, utveckla och även bibehålla sina funktionsförmågor. Arbetet innebär att utföra beviljade insatser enligt Socialtjänstlagen (SOL) samt delegerade insatser enligt Hälso- och sjukvårdslagen (HSL), dvs medicindelegering.

Insatserna ska bygga på respekt för individens självbestämmande och integritet. Du ska arbeta med ett stödjande förhållningssätt för att bidra till att individen återfår och/eller skapar nya funktioner, förmågor och färdigheter.

Uppdraget förutsätter god samverkan både internt inom förvaltningen och externt, med bland annat hälso- och sjukvård, psykiatrin, anhöriga, god man/förvaltare med flera.

Placering på boendestöd Psykiatri.

Kvalifikationer:

Gymnasiekompetens undersköterska/skötare med psykiatrisk inriktning.

Du ska ha goda kunskaper och erfarenheter inom området för psykiska funktionsnedsättningar. Du ska ha tidigare erfarenheter av att arbeta med personer med psykisk, neuropsykiatriska- eller intellektuella funktionsnedsättningar och ha goda kunskaper i att bemöta individer med psykisk ohälsa och/eller allvarlig psykiatrisk problematik samt erfarenhet av att arbeta med utmanande beteende.

Det är meriterande att ha erfarenhet av att arbeta med ESL och VSS.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. För att trivas hos oss behöver du vara lyhörd och ha lätt för att skapa nya kontakter. Du behöver vara trygg och tydlig, ha en god samarbetsförmåga samt vara en god förebild. Du ska ha förmågan att vägleda samt att kunna sätta gränser gentemot individen och ta tillvara på individens resurser. Du ska kunna arbeta självständigt såväl som att vara en god lagspelare.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Varaktighet: 6 månader eller längre
Tillträde: 2018-02-01

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-12-07
Referensnummer: A733686

Andra uppgifter:

Ansökan tas endast emot digitalt via offentligajobb.se.
Betyg/intyg lämnas på begäran eller vid en eventuell intervju.
Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten ej behöver tas i anspråk av befintlig personal på grund av övertalighet eller annan orsak.
Urvalsprocessen sker löpande under ansökningstiden.
Vi tillämpar rökfri arbetstid och erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
KUNGÄLVS KOMMUN HAR UPPHANDLADE AVTAL.

Upplysningar lämnas av:

Anna Larsson
Enhetschef
Telefon: 0303-238556

Fackliga företrädare:

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster