Undersköterskor till hemtjänst Långedrag, Fiskebäck, Hagen och Grimmerd

Stadsdelsförvaltningen Västra Göteborg omfattar Södra Skärgården, Tynnered och Älvsborg och är en kustnära stadsdel med ca 52 000 invånare. Stadsdelens främsta uppdrag är att erbjuda invånarna tjänster och service inom bl a förskola, skola, kultur, fritid, individ- och familjeomsorg samt omsorg för äldre och funktionshindrade. Förvaltningen har ca 3500 anställda. Vi arbetar utifrån synsättet att mångfald och jämn könsfördelning ökar kvaliteten på de tjänster som SDF Västra Göteborg erbjuder.

Arbetsuppgifter:

De huvudsakliga arbetsuppgifterna innebär att inom hemtjänst planera och utföra kvalificerat omsorgs- och servicearbete. Att tillgodose brukarens individuella behov av omsorg och service i det egna hemmet, utifrån beviljat bistånd enligt socialtjänstlagen. Det kan även förekomma vissa hälso- och sjukvårdsuppgifter efter delegation från sjuksköterska.

Din arbetsmiljö är omsorgstagarens hem, vilket innebär att du ska ta hänsyn till varje persons integritet. I arbetet ingår dokumentation enligt gällande lagstiftning, vilket innebär att du behöver kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. I omsorgs- och servicearbetet utgår vi från ett salutogent synsätt. Ditt förhållningssätt ska återspegla social omsorg och du ska ha ett gott bemötande mot alla människor du möter i arbetet. Vi erbjuder dig ett arbete med stort ansvar.

Kvalifikationer:

Erfarenhet av omsorgsarbete är meriterande och vi ser gärna att du är utbildad undersköterska.

I det här arbetet är det oerhört viktigt att ha ett bra och professionellt bemötande. Du är flexibel och stresstålig. Du måste tycka om att möta olika människor, ha en positiv människosyn, ha lätt för att samarbeta, vara ansvarstagande och ha en god problemlösningsförmåga.

Körkort är ett krav.

Antal tjänster: 4

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-07-27
Referensnummer: A700891

Andra uppgifter:

Arbetstiderna är förlagda på dag, kväll och helg.

Hemtjänstlagen utgår från Redegatan 9b med närhet till kollektivtrafik.

Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Vårt uppdrag är att skapa en bra vardag för Göteborgs invånare, besökare och företagare. Som medarbetare i staden har du en trygg anställning med många karriärvägar där du får möjlighet till intressanta och meningsfulla arbetsuppgifter.

Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering. Vi i Västra Göteborg vill att alla våra medarbetare ska vara delaktiga i att skapa arbetsplatser som genomsyras av respekt, jämställdhet, medinflytande, arbetsglädje och utveckling.

I Västra Göteborg arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Som anställd erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag och cykelförmån.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Yvonn Niklasson
Enhetschef, Grimmered/Hagens hemtjänst
Telefon: 031-366 56 90

Tommy Striktner
Enhetschef
Telefon: 031-366 4840

Fackliga företrädare:

Ingegerd Samuelsson
Kommunal
Telefon: 031-3664821

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster