Barnskötare sökes för vikariat i Västra Göteborg

Stadsdelsförvaltningen Västra Göteborg omfattar Södra Skärgården, Tynnered och Älvsborg och är en kustnära stadsdel med ca 52 000 invånare. Stadsdelens främsta uppdrag är att erbjuda invånarna tjänster och service inom bl a förskola, skola, kultur, fritid, individ- och familjeomsorg samt omsorg för äldre och funktionshindrade. Förvaltningen har ca 3500 anställda. Vi arbetar utifrån synsättet att mångfald och jämn könsfördelning ökar kvaliteten på de tjänster som SDF Västra Göteborg erbjuder.

Arbetsuppgifter:

Nu behöver vi ett flertal behovsanställda vikarier till förskoleverksamheten i Västra Göteborg. Är du intresserad av att jobba med barn och bidra till deras utveckling kan det här vara jobbet för dig!

I Stadsdelsförvaltningen Västra Göteborg finns det 55 kommunala förskolor. Våra förskolor finns i olika miljöer, har olika storlek och har ett flertal olika pedagogiska inriktningar.

När någon av våra förskollärare är frånvarande på grund av till exempel sjukdom eller utbildning behöver vi duktiga och serviceinriktade vikarier som kan komma och täcka upp med kort varsel. Vi använder bokningssystemet Time Care Pool som ger dig möjligheten att själv påverka när du vill jobba.

Att jobba som behovsanställd förskolevikarie är ett omväxlande och roligt jobb där du får möjligheten att träffa många härliga barn, se flera olika förskolor och träffa trevliga, bra kollegor.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är motiverad till att jobba med barn och bidra till deras utveckling. Att du har en flexibel inställning och tycker att det är kul att prova på nya miljöer och träffa nya människor är viktigt.

Vi ser helst att du som söker är utbildad barnskötare eller läser till förskollärare men det är inte ett absolut krav. Kanske är du nyfiken på förskolläraryrket och vill prova på det innan du börjar studera.

Det viktigaste är att du utgår från barns individuella förutsättningar och har förmåga att se alla barn. Du är initiativrik, serviceinriktad och lyhörd, tar instruktioner från förskollärarna och har viljan att utvecklas i din roll. För att kunna jobba genom vår bemanningsenhet är det viktigt att du har god vana av att hantera dator och mobiltelefon. Goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift krävs också för jobbet.

Du behöver vara ödmjuk och anpassa dig efter rutinerna på dina olika arbetsplatser. Framförallt måste du vilja jobba med barn och ha ett genuint intresse för dem och deras framtid.

Låter tjänsten som något för dig? Skicka in din ansökan redan idag, urval och intervjuer kommer att påbörjas under annonseringstiden. För att processen ska gå så snabbt och smidigt som möjligt vill vi att du redan när du söker tjänsten beställer ett utdrag från polisens belastningsregister.

Antal tjänster: 10

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Timavlönad
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-07-23
Referensnummer: A701041

Andra uppgifter:

Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Vårt uppdrag är att skapa en bra vardag för Göteborgs invånare, besökare och företagare. Som medarbetare i staden har du en trygg anställning med många karriärvägar där du får möjlighet till intressanta och meningsfulla arbetsuppgifter.

Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering. Vi i Västra Göteborg vill att alla våra medarbetare ska vara delaktiga i att skapa arbetsplatser som genomsyras av respekt, jämställdhet, medinflytande, arbetsglädje och utveckling.

I Västra Göteborg arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Som anställd erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag och cykelförmån.

Med hänvisning till Lag SFS 2010:801 måste den som erbjuds tjänsten uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställning kan upprättas.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Carina Månsson
Enhetschef Bemanningsenheten
E-post: carina.mansson@ vastra.goteborg.se

Fackliga företrädare:

Ulla-Karin Näslund
Kommunal
Telefon: 031-3664824, 0736254497

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster