Fastighetskoordinator IFO/FH Angered

Angered är en av Göteborgs tio stadsdelar. Här bor ungefär 51 000 personer i en miljö som är en blandning av miljonprogramsområden, småhusbebyggelse och traditionell landsbygd med storslagen natur. Angered har ett mycket aktivt föreningsliv och här bor människor med ursprung från ett hundratal olika länder.

Stadsdelsförvaltningen driver verksamheter inom förskola, grundskola, individ- och familjeomsorg, kultur och fritid, hälso- och sjukvård samt social omsorg för funktionsnedsatta och äldre. Vi är 4000 anställda i förvaltningen.

Angered har en ung befolkning och en tydlig vision om utveckling inom en mängd områden, med fokus på trygghet, folkhälsa och förbättrade resultat i skolan. Detta gör att det finns energi och dynamik i förvaltningens arbete. Här får du vara med och uppfinna!
Mer information om stadsdelsförvaltningar i Göteborgs Stad hittar du på www.goteborg.se

Arbetsuppgifter:

Är du redo att ta dig an ett spännande och utmanande uppdrag?
Då kan du vara den fastighetskoordinator vi söker.

Sektorn individ och familjeomsorg samt funktionshinder växer och vårt lokalbehov ändras i allt snabbare takt. Av den anledningen söker vi nu en person som ska ansvara för hela lokalförsörjningsprocessen, driva och lyfta potentiell utveckling samt effektivisering av våra lokaler och lokalanvändning. Inledningsvis innebär uppdraget en kartläggning av våra lokaler, utveckla ett lokalregister, göra en behovsanalys, samt upprätta en lokalförsörjningsplan.

Ditt uppdrag innefattar även ett samordningsansvar för systematiskt brandskyddsarbete, ansvar för vårt interna krishanterings- och säkerhetsarbete. Du bistår sektorns chefer med stöd och support i alla lokalfrågor. Som fastighetskoordinator kommer du att arbeta med långsiktig planering och koordinera lokalfrågor i samarbete med interna och externa samverkanspartners. Arbetet ställer därför krav på att du kan komma med kreativa lösningar, att du kan arbeta långsiktigt, strategiskt och med ett helhetsperspektiv för sektorns lokalförsörjning. Du kommer att ingå i vår administrativa enhet.

Kvalifikationer:

Du bör ha som arbetsgivaren bedömer relevant högskoleutbildning, alternativt gymnasial eller KY/YH utbildning men då med lång och bred erfarenhet inom området. Vi ser gärna att du har arbetat både operativt och strategiskt med lokalfrågor, administration och säkerhetsarbete. Har du dessutom erfarenhet av projektledning/ processledning ser vi det som mycket meriterande.
Som person är du flexibel och arbetar proaktivt i en föränderlig arbetsmiljö.
Du ser frågor ur ett brett perspektiv och har god problemlösande förmåga. Du trivs med att arbeta mål- och resultatfokuserat. Tjänsten innebär många kontaktytor och vi söker dig med god samarbetsförmåga och med en tydlig kommunikation i både tal och skrift.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-09-17
Referensnummer: A709547

Andra uppgifter:

Urval och intervjuer sker löpande under annonseringstiden. Välkommen med din ansökan redan idag!

I Angered arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Du har möjlighet att få friskvårdsbidrag och tillgång till ett stort utbud av friskvård. Stadsdelen har också en cykelförmån samt förmånlig avbetalning av västtrafikkort.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att alltid ange din e-post i ansökan och att skicka in din ansökan digitalt, inte via e-post eller brev.

Vi undanber oss vänlig men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Upplysningar lämnas av:

Helena Lindberg, Administrativ chef
Telefon: 031-3651363
E-post: Helena.lindberg@ angered.goteborg.se

Fackliga företrädare:

Adisa Karabegovic, Vision
Telefon: 031-365 22 76
E-post: adisa.karabegovic@ angered.goteborg.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster