Fysioterapeut, legitimerad

Majorna-Linné är Göteborgs största stadsdel med cirka 63 000 invånare och utgör en attraktiv del av staden att leva och vistas i med såväl havet som stora grönområden och ett rikt kulturutbud.

Stadsdelsförvaltningen med cirka 3400 anställda arbetar inom verksamheter som förskola, grundskola, individ- och familjeomsorg, kultur och fritid, social omsorg om äldre och personer med funktionsnedsättning samt hälso- och sjukvård. Det vi gör har stor betydelse för många.

Arbetsuppgifter:

Du är sjukgymnast eller fysioterapeut och vill ta chansen att få arbeta i en central stadsdel i framkant, där vardagen kantas av stadsliv på Linnégatan, konserter i Slottsskogen, kulturupplevelser vid Röda Sten och uteserveringar vid Mariaplan?

Som sjukgymnast/ fysioterapeut hos oss kan du ha patienter boende på äldreboende, korttidsenhet, LSS och i ordinärt boende. Denna tjänst kommer du förnärvarande jobba mot ordinärt boende.

Vi kan erbjuda arbete med trevliga kollegor och en bra sammanhållning. Vi ger en god och säker vård där patienterna känner sig trygga. Arbetsuppgifterna är varierande och du kommer att utvecklas i din roll som sjukgymnast/ fysioterapeut.

Uppdraget som sjukgymnast/ fysioterapeut inom hälso- och sjukvården i Majorna-Linné innebär att vara ansvarig för planering, genomförande och uppföljning av de fysioterapeutiska insatser som ges. Du arbetar i team tillsammans med andra sjukgymnaster/ fysioterapeuter, arbetsterapeuter, sjuksköterskor, omvårdnadspersonal och har ett nära samarbete med enhetschefer, biståndshandläggare och anhöriga.

Vi bedriver även utbildning och handledning för omvårdnadspersonal.

Kvalifikationer:

Du är legitimerad sjukgymnast/ fysioterapeut med minst två års erfarenhet och du har körkort.
Arbete inom kommunal hälso- och sjukvård är meriterande.

Som person är du noggrann, strukturerad och ser lösningar i stället för problem. Du trivs i yrkesrollen och har ett professionellt och gott bemötande, är engagerad, ansvarstagande och initiativrik. Du har ett utpräglat patientfokus och en god förmåga att samarbeta kring patientens behov med övriga i ditt team.

Du har god förmåga att prioritera ditt arbete och har en flexibilitet i både arbetssätt och arbetsuppgifter. Arbetet kräver initiativrikedom, en god samarbetsförmåga samt vana av att arbeta självständigt.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referensnummer: A740871

Andra uppgifter:

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Upplysningar lämnas av:

Anna Ström
Enhetschef Rehab
Telefon: 031-365 88 28

Fackliga företrädare:

Ingvar Johansson
Saco/ Fysioterapeuterna
Mobiltelefon: 072-255 82 43

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster