Projektledare Bygg

Tid för en förändring? Ta dig an nya utmaningar, arbeta närmare hemmet eller prova på att arbeta på beställarsidan?

Lerums kommun, med centralorten Lerum, ligger knappt 20 minuters resväg från Göteborgs centrum. Lerums kommun har drygt 40.000 invånare och här pågår flera spännande centrumutvecklingsprojekt. Vi söker nu en projektledare inom bygg som bland annat kommer ansvara för byggandet av den nya idrottshallen och kulturhuset.

Hos oss får du möjlighet att skapa ett hållbart samhälle genom att arbeta i en verksamhet som tar ansvar och skapar verklighet av vår vision, Sveriges ledande miljökommun 2025. Vi erbjuder dig en omväxlande och flexibel yrkesroll med stora möjligheter till personlig utveckling. Vi tillämpar årsarbetstid och ger möjlighet till semesterväxling samt värnar om att våra medarbetare ska kunna kombinera arbete och fritid/föräldraskap på ett hållbart sätt.

Du kommer ingå i kommunens projektenhet med ansvar för kommunens samtliga större investeringsprojekt, detta skapar möjligheter för den som önskar att bredda sin kompetens och ta sig an olika typer av projekt.

Arbetsuppgifter:

Som byggprojektledare är du fullt ut ansvarig för större ombyggnads-, tillbyggnads och nybyggnadsprojekt inom kommunen. Du tar ansvar för hela processen, från idé till färdigställande och har även det ekonomiska ansvaret inom ramen för projektet. Arbetet omfattar alla skeden i byggprocessen, från förstudie, projektering fram till färdigt förfrågningsunderlag, upphandling, projektstyrning och uppföljning. Ditt självständiga ansvarstagande för projekten ger dig möjlighet till professionell utmaning och utveckling. Rollen innebär täta kontakter och samverkan både internt och externt med byggföretag och konsulter.

Kvalifikationer:

Du har relevant ingenjörsexamen eller lång erfarenhet inom byggsektorn.

Du har minst fem års erfarenhet som beställare, konsult eller entreprenör inom byggbranschen, gärna som projektör, projektledare eller platschef.

Det är meriterande att ha vana av att arbeta med AMA, AB, ABT, ABK och LOU.

Som person uppskattar du att arbeta självständigt och har god samarbetsförmåga, du trivs i ledarrollen och är lösningsorienterad.

Du har lätt för att uttrycka dig tydligt i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2017-10-01

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-08-13
Referensnummer: A687226

Andra uppgifter:

Tillträde kan ske enligt överenskommelse.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Lerums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.
Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Upplysningar lämnas av:

Lina Cavallin
Enhetschef Projektenheten
Mobiltelefon: 0722337379
Telefon: 0302-521191
E-post: lina.cavallin@lerum.se

Fackliga företrädare:

Rebecca Greek
Trafikingenjör
Telefon: 0302- 521495
E-post: rebecca.greek@lerum.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster