Stödpedagog

Majorna-Linné är Göteborgs största stadsdel med cirka 63 000 invånare och utgör en attraktiv del av staden att leva och vistas i med såväl havet som stora grönområden och ett rikt kulturutbud.

Stadsdelsförvaltningen med cirka 3400 anställda arbetar inom verksamheter som förskola, grundskola, individ- och familjeomsorg, kultur och fritid, social omsorg om äldre och personer med funktionsnedsättning samt hälso- och sjukvård. Det vi gör har stor betydelse för många.

Arbetsuppgifter:

Är du utbildad stödpedagog/aktiveringspedagog och trivs med att arbeta med personer med funktionsnedsättning och ge det stöd och den service som behövs i våra BmSS (Bostad med Särskild Service) då ska du söka jobb hos oss!

Idag finns det 17 stödpedagoger inom området Boende, personligt stöd och sysselsättning. Du kommer att ingå i stödpedagognätverket med våra Metodutvecklare där ni tillsammans skapar ni kvalitet i verksamheterna och du får erfarenhetsutbyte och kollegial vägledning. Som stödpedagog kan du även få andra uppdrag tex. medverka i utförarskola eller ta uppdrag på annan enhet.

På Kabelgatan har vi ett LSS-boende för fem personer med intellektuell funktionsnedsättning och/eller autism samt fysiska funktionsnedsättningar.

Som stödpedagog arbetar du dag, kväll och helg på uppdrag från enhetschef för att säkerställa enhetens kvalitetsarbete genom att ta fram och implementera arbetssätt, metoder och rutiner. I ditt uppdrag vägleder du stödassistenter så att stödet till våra hyresgäster ges på ett fullgott sätt i enlighet med uppställda mål, metoder, kvalitetskrav och andra riktlinjer samt att dokumentation och uppföljning sker. Du är bra på att finna individanpassade lösningar som leder till ökad trygghet och självständighet och självbestämmande för de boende.

Pedagogen utför även arbetsuppgifter som övriga i arbetslaget. Arbetsuppgifterna handlar om allt från att skapa struktur i vardagen, ge stöd och service utifrån individens behov. Tillsammans med övriga medarbetare ansvarar du för att skapa ett kvalitativt boende där brukaren är delaktig i sitt liv och samhällslivet i övrigt.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning, kvalificerad yrkesutbildning, yrkeshögskola inom området eller högskoleutbildning med för verksamheten adekvat inriktning.

Du har dokumenterad erfarenhet av att ha arbetat med personer med funktionsnedsättning och vi ser gärna att du har erfarenhet i att handleda kollegor.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Schema
Tillträde: Tillträde snarast, enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-09-15
Referensnummer: A708003

Upplysningar lämnas av:

Carmen Salas
Enhetschef
Telefon: 031-365 97 19

Fackliga företrädare:

Madeleine Bjärnell
Vision
Telefon: 070-780 37 05

Inger Ryström
Kommunal
Telefon: 010 - 442 94 18

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster