Lärare till Sandbackaskolan

Sandbackaskolan är en grundskola med verksamheterna, F-klass – årskurs 6, fritidshem och öppen fritidshemsverksamhet samt den kommunövergripande verksamheten grundsärskola åk 1-6. Mångfalden på skolan ger oss tillgång och kunskap om olika språk, kulturer och levnadssätt. Vi har under flera år arbetat med fokus på ”Alla lärare är språklärare”. Detta arbete har ökat medvetenheten runt undervisning och specifikt läsinlärning. Vi har haft stor framgång inom detta område och ökat läsintresset och läskunnigheten på skolan för alla barn.

Skolan gör en tydlig satsning på att ha ett väl fungerande och inarbetat skolbibliotek. Skolbiblioteket har en central roll på skolan, och arbetar tätt ihop med arbetslagen.

Vi jobbar med kollegial utveckling genom lärgrupper och arbetslag. Formativ bedömning och Språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt är några bärande inslag i hela skolans utvecklingsarbete. Vi har gått matematiklyftet under två år och läslyftet under ett år. Detta läsår arbetar vi gemensamt i Kungälvs kommun med att utveckla arbetet med IT som ett pedagogiskt verktyg inför förändringarna i läroplanen. Vi lägger stort fokus på ett trevligt bemötande av alla, att få en trygg skola, och hela tiden ha barnet i fokus.

Arbetsuppgifter:

Undervisning på mellanstadiet, i åk 5, utifrån behörighet.
Du kommer arbeta i nära samarbete med kollegor och ni har gemensamt ansvar för elevernas utveckling. Du jobbar i ett arbetslag där 5 lärare har ett gemensamt ansvar för tre klasser i årskurs 5.
Du ska planera och ha ansvar för eget/egna ämnen, men även undervisa tillsammans med kollegor.
Vi eftersträvar att ha två lärare på lektionerna så långt som möjligt.
Mentorskap ingår i tjänsten.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är legitimerad grundskollärare med behörighet upp till åk 6, gärna med legitimation i NO, SO.
Vi vill att du ska vara strukturerad, flexibel och se samarbete som en självklar förutsättning för verksamhetens utveckling.
Du ska ha förmågan att skapa goda relationer, bidra till ett gott samarbetsklimat och möta eleverna utifrån deras individuella förutsättningar.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet där positiv inställning och samarbetsförmåga är viktiga egenskaper.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-10-15
Referensnummer: A718277

Andra uppgifter:

Ansökan tas endast emot digitalt via offentligajobb.se.
Betyg/intyg lämnas på begäran eller vid en eventuell intervju.
Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten ej behöver tas i anspråk av befintlig personal på grund av övertalighet eller annan orsak.
Urvalsprocessen sker löpande under ansökningstiden.
Vi tillämpar rökfri arbetstid och erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
KUNGÄLVS KOMMUN HAR UPPHANDLADE AVTAL.

Upplysningar lämnas av:

Maria Lindström
Rektor
Telefon: 0303-238141

Fackliga företrädare:

Marianne Rasmussen
LR
Telefon: 0702 - 916417

Peter Hvass
Lärarförbundet
Telefon: 0767 - 73 28 77, 0303 - 23 95 01

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster