Timvikarier till förskolorna i Hedemora kommun

Tillbaka

Hedemora – Dalarnas äldsta stad – är en ekokommun i södra Dalarna med 15 300 innevånare. Förutom en levande landsbygd finns i Hedemora modern industri med gamla anor. Här erbjuds stora möjligheter till ett rikt friluftsliv, närhet till högskola och goda förbindelser med bl a Stockholmsregionen. Hedemora kommuns vision är att skapa en bygd med framtidstro, där människor och näringsliv utvecklas.

Hedemora kommun är kommunens största arbetsgivare med över 1200 medarbetare inom ett hundratal olika spännande yrken. Kommunens övergripande strategiska mål är att genom att skapa möjligheter för en god livskvalitet och god omsorg, få människor att välja Hedemora kommun som bostadsort. Detta innebär bland annat att Hedemora kommuns fokusområden är integration, jämställdhet och miljö. Vi erbjuder goda boendemiljöer, bra förskolor och skolor samt utvecklar en positiv och stimulerande miljö för näringslivet.

För mer information: http://www.hedemora.se

Arbetsuppgifter:

Hedemora kommun söker Timvikarier till förskolorna i Hedemora kommun!

Vi söker dig som vill vara med där grunden läggs för barnens livslånga lärande.

Arbetsbeskrivning: I Hedemora kommun arbetar förskolorna utifrån en gemensam pedagogisk plattform som beskriver förskolans grundsyn. Genom det reflekterande, undersökande och projektinriktade arbetssättet förskolorna bedriver, förverkligas den grundläggande plattformen. Alla kommunens förskolor arbetar aktivt med miljö- och jämställdhetsfrågor. Förskolan satsar på kompetensutveckling inom pedagogisk dokumentation, språkutveckling samt natur- och teknikområden.

Du kommer arbeta tillsammans med andra pedagoger inom kommunens förskoleverksamhet med barn i åldrarna 1-5 år. Kommunens förskolor är belägna både i tätort och på landsbygden. I dina arbetsuppgifter ingår det att sammarbeta med barn, vårdnadshavare och kollegor.

Kvalifikationer:

Du ska ha fyllt 18 år.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där bemötande, personlig mognad och flexibilitet är viktiga egenskaper samt du ska ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.

Meriterande kvalifikationer:
Gymnasieskolans 3-åriga barn- och fritidsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Förskollärarprogrammet.

Specifika kompetenser såsom: flerspråkighet, sång/instrument, drama eller rörelse, tecken som stöd samt teckenspråk.

B-körkort och tillgång till egen bil.

Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Timavlönad
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-12-01

Arbetsgivarens referensnummer: VO 64/17

Upplysningar lämnas av:

Johanna Sjöholm
Enhetschef Bemmaningsenheten
Telefon: 0225-344 59
E-post: johanna.sjoholm@ hedemora.se

Facklig(a) företrädare
Facklig företrädare nås via kommunens växel.
Telefon: 0225-340 00

Tillbaka