Timvikarier till sommaren och hösten korttidsverksamhet barn och unga

Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 37 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 800 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

Arbetsuppgifter:

Korttidsverksamhet, barn och unga är en enhet inom avdelningen funktionshinder. Den består av Gryningsvägens och Stubbvägens korttidshem, stödfamiljer, lägerverksamhet, avlösning och ledsagning samt kontaktpersoner.

Vi söker timvikarier till Gryningsvägens och Stubbvägens korttidshem. Verksamheten syftar till att erbjuda anhöriga till barn och ungdomar med funktionsnedsättningar avlösning samt ge det enskilda barnet/ungdomen möjlighet till stimulerande och meningsfull fritid samt social samvaro.

På kortidsverksamheten strävar vi efter att våra deltagare ska känna trygghet och tillit, att vardagen har en tydlig struktur och en planering för morgondagen finns samt att våra deltagare ska behålla och utveckla sina förmågor och i förlängningen vinna större självförtroende. Alla i ett hem förekommande sysslor ingår också i arbetsuppgifterna.

Kvalifikationer:

Som person brinner du för att skapa en bra vistelse med barnets behov i centrum. Du har förmågan att skapa såväl trygghet som trivsel och kan entusiasmera våra deltagare i olika fritidsaktiviter.

Du ansvarstagande och har god förmåga att organisera ditt arbeta utefter våra olika deltagares behov. Du är trygg och nogrann med omvårdnaden och förstår vikten av att följa rutiner.

Du är flexibel och lyhörd i ditt arbetssätt samt kan bidra till ett positivt arbetsklimat. Erfarenhet av arbete med personer med funktionsvariationer inom austismspektrum är meriterande. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort är önskvärt.

Antal tjänster: 3

Anställning:

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Timavlönad
Löneform: Timlön
Varaktighet: 3-6 månader
Tillträde: Enligt överenskommelse, rekrytering sker fortlöpande

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-07-31
Referensnummer: A696135

Andra uppgifter:

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Upplysningar lämnas av:

Anna Jennbacken
Enhetschef
Telefon: 031-792 1103

Fackliga företrädare:

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster