Gruppledare till Rönnängs äldreboende


Tjörn är ö-kommunen med hög kvalitet i verksamheterna och havet i blickpunkten. Tjörn placerar sig högt i rankningar när skolor, äldrevård samt säkerhet och trygghet mäts.
Kommunens ekonomi är stabil och har varit det i många år. Det gör att Tjörns kommun hela tiden kan utvecklas. God service och tillgänglighet är angelägna frågor liksom infrastruktur.
På Tjörn tror vi att konst och kultur ger muskler åt själen och rustar våra barn och ungdomar för ett gott liv.
”Tjörn – möjligheternas ö hela året och för hela livet” är Tjörns vision.


Socialförvaltningen befinner sig i en stark utveckling med siktet inställt på att skapa stabilitet och kostnadseffektivitet i verksamheten. Förvaltningen har i uppdrag att arbeta mot entreprenader och intraprenader, främja en mångfald av utförare inom äldre- och handikappomsorgen genom att införa valfrihetssystem, genom infört kvalitetsledningssystem kvalitetssäkra våra tjänster samt planera för en ökad volym inom LSS-verksamheten. Socialförvaltningen har ca 470 personer anställda och socialnämnden omsluter ca 290 mkr/år.

Arbetsuppgifter:

Som gruppledare ansvarar du i samarbete med enhetschef för korttidsrekrytering, semesterplanering, schemaplanering, introduktion av nya vikarier, planera och hålla i verksamhetsmöten samt att leda arbetsgruppen framåt i metodutveckling.
Tillsammans med enhetschef säkerställer du kvalitet och förebygger problem genom att upprätta rutiner, handleder vid dokumentation samt följer upp beslut i vårt dokumentationssystem Magna Cura. Du ska även arbeta för att skapa bättre kommunikation i verksamheten, fördela nya uppdrag.
Vidare medverkar du till utveckling och anpassning av verksamhetens stödinsatser, arbetsformer och ansvarsområden.

Det arbete vi utför ska präglas av en mycket hög kvalitet som skapar trygghet. Ditt engagemang och din personlighet blir viktiga tillgångar i det dagliga arbetet.

Kvalifikationer:

Du som söker bör vara undersköterska med mångårig erfarenhet.

Erfarenhet av planering och organisering av verksamheten är en merit.

Vi söker dig som är en ansvarstagande person och med ett stort personligt engagemang.
Stor hänsyn kommer att tas till personlig lämplighet och att du har ett genuint intresse för att arbeta med äldre människor. Du ska ha ett bemötande som präglas av respekt och värdighet. Du ska även ha förmåga att arbeta med förändringar, vara flexibel, se möjligheter och våga pröva nytt.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Deltid. 80%
Löneform: Månadslön
Arbetstid: Schema
Tillträde: 1 november eller enligt överenskommelse.
Schema: Dag/helg/kväll

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-09-25
Referensnummer: Soc 2017/146

Andra uppgifter:

Vi intervjuar löpande under ansökningstiden.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Vi har upphandlat med bemannings- och rekryteringsföretag.

Om du har problem med att ansöka via programmet Offentliga jobb vänligen kontakta supporten via telefonnummer 0771-10 10 29.

Upplysningar lämnas av:

Aida Tegeltija
Enhetschef Tubberödshus o Rönnängs äbo
Telefon: 0304-601219

Fackliga företrädare:

Fackliga företrädare nås via kommunens växel
Telefon: 0304-60 10 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster