Aktiveringspedagog med elevinriktat uppdrag

I Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för Mölndalsborna. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i. Välkommen att göra skillnad i människors vardag varje dag!

Almåsskolan är en ny F-9 enhet bestående av Valåsskolan F-3, Almåsskolan 4-9 samt Skånhällaskolan 8-9. Alla enheter ligger inom gångavstånd i centrala Lindome. Läsåret 2018/19 så har vi en ny fin uppfräschad skola med ett samlat högstadium. Då vill vi även att pedagogiken och utbildningen ska vara ny och uppdaterad. Ett arbete som vi gör tillsammans. Vi har både skön natur och pendeltåg runt knuten. Du tar dig till Göteborgs centralstation på 18 minuter.
Digitala läromedel och IKT är en naturlig del av vår undervisning. Vi gör nu en stor satsning på vår gemensamma skolutveckling, mellan de tre enheterna, då vi vill skapa en bättre skola för oss, våra elever och för framtiden. Vill du vara med oss i detta spännande arbete så skicka din ansökan till oss!

Arbetsuppgifter:

Almåsskolan söker en aktiveringspedagog med elevinriktat uppdrag. Du ska vara en av våra äldre pojkar behjälplig med förflyttning under skoldagen och du ska stödja den enskilda eleven praktiskt i vardagen. Vi söker dig som är social och engagerad samt har respekt för den personliga integriteten. Vi ser helst manliga sökande.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som helst har erfarenhet från arbete med ungdomar i behov av särskilt stöd. Vi söker dig som kan skapa situationer där elever lyckas.
Som person är du lyhörd för elevernas behov, tydlig, respektfull och har stor förmåga till samverkan med såväl elever som föräldrar och kollegor. Arbetet kräver att du är självständig och kan ta egna initiativ. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet i urvalet.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Deltid
Tillträde: 2017-08-14. 80-100%

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-07-30
Referensnummer: A700120

Andra uppgifter:

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Behöver du hjälp med att söka tjänsten? Kontakta kundservice på 0771-10 10 29.

Vi vill upplysa om att din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.


Inför rekryteringsarbetet ha vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Linda Svensson
Rektor
Telefon: 031-3171034

Sebastian Rundberg
Biträdande Rektor
Telefon: 031-3171031

Mattias Strömberg
Biträdande Rektor
Telefon: 031-3171032

Fackliga företrädare:

Jesper Pehrson
Lärarnas Riksförbund
Telefon: 0709-703823

Lars Sebelius
Lärarförbundet Lärare
Telefon: 031 87 19 45 / 031-27 09 09
E-post: lars.sebelius@molndal.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster