Lackarebäcksskolan söker 1-6 lärare i SU-grupp, inriktning autism

I Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för Mölndalsborna. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i. Välkommen att göra skillnad i människors vardag varje dag!

Skolan ligger i Stensjö- och Lackarebäcksområdet i Mölndal. Det är ett lugnt och rofyllt område. Skolan har knappt 500 elever och ligger i ett område dit många barnfamiljer väljer att flytta in. Skolan är nyligen renoverad och har moderna, ljusa lokaler med goda möjligheter till att arbeta i grupprum och stor tillgång till digitala hjälpmedel. Vi har fullt utrustade slöjdlokaler och en ny fin idrottshall. Skolan har två skolgårdar och tillgång till en skolidrottsplan och en skolskog. Vi har promenadavstånd till flera sjöar och närhet till centrala Mölndal och Göteborg bl.a. med busshållplats inpå knuten.

På Lackarebäcksskolan erövrar vi framtiden. Motiverade elever, kompetenta pedagoger och en god fysisk lärandemiljö ger oss möjlighet att ge alla elever en trygghet som grundas i våra ledord: Kunskap - Jag kan. Glädje - Jag vill. Mod - Jag vågar.

Skolan är utformad så att den främjar alla barns utveckling. Eleverna ska få kompetens att leva i, verka och påverka vårt framtida samhälle. Ett samhälle där människor kan säga:

Jag kan - jag har kunskap så att jag kan kommunicera verbalt, skriftligt och genom andra kommunikationssätt.
Jag vill - jag tycker det är roligt och jag är nyfiken, jag vill pröva.
Jag vågar - jag har tränat mig på att framträda och jag vågar stå för en åsikt.

Pedagogerna på skolan är mycket intresserade av skolutveckling och vi har under de senaste åren arbetat med IKT och förhållningsättet till tekniken i den pedagogiska vardagen.

Arbetsuppgifter:

Gruppen består av ett tiotal elever där alla har svårigheter inom autismspektrat. Eleverna är i stort behov av struktur, tydlighet, arbeta i ett mindre sammanhang och i en lugnare miljö.

Som lärare ingår du i ett arbetslag med goda möjligheter till att planera, bedriva, utvärdera och utveckla undervisningen i en särskild undervisningsgrupp. Vi arbetar med tydlig struktur och mycket är individanpassat. I arbetslaget finns olika yrkeskompetenser så som lärare, assistenter och fritidsledare. Vi behöver ha ett tätt samarbete och vi har kontinuerlig handledning.

Är du den vi söker? Skulle du vilja välja oss?

Kvalifikationer:

Behörig som lärare i åk 1-6 i så många ämnen som möjligt, särskilt MA och NO för årskurs 4-6. Gärna speciallärarkompetens.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde snarast efter överenskommelse. Tjänsten tillsätts under förutsättning att beslut fattas som möjliggör tillsättning.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-09-14
Referensnummer: A709294

Andra uppgifter:

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Behöver du hjälp med att söka tjänsten? Kontakta kundservice på 0771-10 10 29.

Vi vill upplysa om att din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.


Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Annelie Andersson
Rektor
Mobiltelefon: 0720-04 13 04
Telefon: 0720-04 13 04
E-post: annelie.andersson01@ molndal.se

Fackliga företrädare:

Lärarförbundet
Telefon: 031-27 09 09
E-post: lararforbundet@molndal.se

Lärarnas riksförbund
Telefon: 031-27 37 01

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster