Stödassistent till Höviksnäs gruppboende


Tjörn är ö-kommunen med hög kvalitet i verksamheterna och havet i blickpunkten. Tjörn placerar sig högt i rankningar när skolor, äldrevård samt säkerhet och trygghet mäts.
Kommunens ekonomi är stabil och har varit det i många år. Det gör att Tjörns kommun hela tiden kan utvecklas. God service och tillgänglighet är angelägna frågor liksom infrastruktur.
På Tjörn tror vi att konst och kultur ger muskler åt själen och rustar våra barn och ungdomar för ett gott liv.
”Tjörn – möjligheternas ö hela året och för hela livet” är Tjörns vision.


Höviksnäs gruppboende är ett LSS boende för vuxna personer med intellektuella funktionsnedsättningar. Boendet består av gemensamhetsutrymmen och fem lägenheter.

Arbetsuppgifter:

Vi söker kreativa medarbetare till Höviksnäs gruppboende, ett LSS boende som består av 5 lägenheter. Du ska vara intresserad av att arbeta med personer som har begåvningsmässiga och/eller kognitiva funktionsnedsättningar. Du ska tillsammans med dina kollegor och övriga personer runt brukaren, utveckla och ge det stöd som varje enskild brukare behöver för att hantera sin livssituation.
Arbetet omfattar att verkställa insatser för individen som rör fysisk omvårdnad, praktiskt stöd och hjälpsamt pedagogiskt arbete med den enskilde. Arbetet innehåller HSL-uppgifter som utförs på delegation. Som stödassistent arbetar du individuellt gentemot varje boende där stöd- och motivationsarbete ger förutsättning för en ökad självständighet.

Kvalifikationer:

Utbildning inom vård och omsorgsprogrammet eller Barn- och fritidsprogrammet med specialisering inom funktionsnedsättning eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du ska helst ha tidigare erfarenhet av att arbeta med målgruppen och av att arbeta stödjande. Du måste vara en lugn, stabil och trygg person som kan arbeta strukturerat, både självständigt och i grupp. Vi ser gärna att du är lösningsfokuserad och prestigelös i ditt sätt att arbeta. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Krav på körkort föreligger.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Deltid. 80%
Löneform: Månadslön
Arbetstid: Schema. Tjänstgöring enligt schema dag, kväll och helger samt sovande jour.
Tillträde: 2017-10-02

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-09-25
Referensnummer: Soc 2017/147

Andra uppgifter:

Vi intervjuar löpande under rekryteringen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Vi har upphandlat med bemannings- och rekryteringsföretag.

Om du har problem med att ansöka via programmet Offentliga jobb vänligen kontakta supporten via telefonnummer 0771-10 10 29.

Upplysningar lämnas av:

Johanna Böschen
Gruppledare
Telefon: 0304-60 13 58

Fackliga företrädare:

Fackliga företrädare nås via kommunens växel
Telefon: 0304-60 10 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster