Planarkitekt

Ale kommun med knappt 30 000 invånare ligger strax norr om Göteborg. Ale växer med 300 bostäder per år.

Vi är drygt 2 000 anställda som ska ge Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du bli en av oss?

Ale är en snabbväxande kommun och nu står vi inför spännande utmaningar för att kunna möta nya och utökade behov. God samverkan, såväl internt som externt, är en förutsättning för att kommunen ska lyckas i sitt uppdrag att bistå Aleborna. Vill du vara med i vårt kreativa team?
Din arbetsplats är på kommunhuset i Alafors, cirka tre mil från Göteborg och fem mil från Trollhättan. Du kommer att vara en del av verksamheten plan- o bygg i Sektor samhällsbyggnad som har i uppdrag att säkerställa en god livsmiljö för kommunens invånare i ett långsiktigt hållbart samhälle. Planenhetens sex medarbetare delar lokaler med bygglov, geodata och stadsarkitekt.

Arbetsuppgifter:

Som planarkitekt i Ale arbetar du såväl med planbesked, detaljplaner och översiktlig planering. Du är projektledare eller biträdande projektledare för egna ärenden och ingår i arbetsgrupper. Du leder dina projekt, ansvarar för tidplan, budget, upplägg, samordning av konsulter med mera.

På ritborden finns bland annat två fördjupade översiktsplaner för huvudorterna Älvängen och Nödinge samt drygt 20 detaljplaner. Vi jobbar aktivt med barnperspektiv, sociala konsekvensbeskrivningar, medborgardialog, värdebaserade kvalitetsprogram. Att arbeta hos oss innebär att få överblick över och förståelse för hela kommunens utveckling.

Kvalifikationer:

Vi söker både dig som har några års yrkeserfarenhet av översiktsplanering och detaljplanering samt dig som är nyutexaminerad arkitekt. Erfarenhet av kommunalt och statligt arbete är meriterande. Intresse för och erfarenhet av att samverka med andra kommunala experter, privata exploatörer, konsulter och med allmänhet krävs.
Masterexamen inom arkitektur, fysisk planering, samhällsplanering eller liknande är ett krav.
Du ska ha mycket goda kunskaper i svenska språket, såväl i tal och skrift.
B-körkort krävs.

Antal tjänster: 3

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-08-27
Referensnummer: A682663

Andra uppgifter:

Månadslön. Individuell lönesättning.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Välkommen med din ansökan!

Upplysningar lämnas av:

Magnus Blombergsson
Verksamhetschef och stadsarkitekt
Telefon: 0303-33 03 22

Fackliga företrädare:

Magnus Lövdahl
Sveriges Arkitekter
Telefon: 0303-33 00 00
E-post: magnus.lovdahl@ale.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster