Enhetschef IFO, Lilla Edets kommun

Lilla Edets kommun är en av kommunerna i Göteborgsregionen, gynnsamt belägen längs Göta älv med närhet till Göteborg, Trollhättan och Uddevalla. Du tar dig snabbt och säkert med tåg eller på motorväg mellan orterna. De goda kommunikationerna ger oss möjligheten att fortsätta växa och utvecklas.

I kommunen arbetar drygt 1500 medarbetare med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra drygt 13 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, semesterdagsväxling, bidrag till studielitteratur, möjlighet till privatbilleasing och mycket annat. Hos oss finns närhet till de du samarbetar med och tack vare vår storlek har du goda möjligheter att påverka och utveckla våra verksamheter.

Arbetsuppgifter:

Vill du ha ett kvalificerat och spännande arbete som kräver mod, engagemang och nytänkande? Då är det till oss du ska söka dig! Här möts du av kunniga och engagerade medarbetare och chefskollegor. Du blir en viktig medlem i IFO:s ledningsgrupp tillsammans med övriga enhetschefer som också fungerar som bollplank i vardagen. Socialtjänsten i Lilla Edet är indelad i tre enheter med olika uppdrag och fokusområden: Barn och familj, Vuxna (socialpsykiatri, missbruk, hemlöshet) samt Stöd och försörjning. Vi söker dig som vill vara med och forma framtidens socialtjänst där vi tillsammans gör skillnad för Lilla Edet borna.

Tjänsten innebär att leda och fördela arbetet inom vuxenstöd/ socialpsykiatri/ familjehem/familjerätt och att ansvara för ekonomi-, personal- och arbetsmiljö inom dessa ansvarsområden.

Utöver att leda dina medarbetare i deras dagliga arbete, ansvarar du också för att driva verksamhetsutveckling och kvalitetsarbete samt att utveckla det sociala arbetet inom verksamhetsområdet. I ditt chefsuppdrag samspelar du med övriga chefer och medarbetare inom förvaltningen, utvecklar kompetens, engagemang och arbetsglädje. Alla förvaltningens chefer ska kunna kommunicera med, vägleda och stimulera medarbetarna och ta tillvara deras kunskaper och erfarenheter. Tillsammans ska vi arbeta för att våra arbetsdagar präglas av ett positivt arbetsklimat och en god arbetsmiljö.

Kvalifikationer:

Du har socionomexamen eller likvärdig utbildning och har erfarenhet av arbete med myndighetsutövning. Du har tidigare chefs- eller ledarskapserfarenhet och har haft personal-, budget- och arbetsmiljöansvar. Du har en förmåga att strukturera och planera såväl ditt eget som dina medarbetares arbete och hålla uppsatta tidsramar. När situationen kräver det kan du snabbt prioritera om och du anpassar dig till förändrade omständigheter på ett konstruktivt sätt. Du har en stark vilja att driva utveckling och verksamheten framåt. Du söker aktivt kunskap, vågar prova nya tillvägagångssätt och håller dig uppdaterad inom ditt område.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-09-26
Referensnummer: A713929

Andra uppgifter:

I denna rekrytering tillämpar vi löpande intervjuer.

Läs gärna mer om vår kommun på lillaedet.se

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Lilla Edets kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Vi vill ha din ansökan via www.offentligajobb.se.

Upplysningar lämnas av:

Pernilla Sundemar
Verksamhetschef
Telefon: 0520-65 96 73
E-post: pernilla.sundemar@ illaedet.se

Fackliga företrädare:

Joakim Olsson
SSR
E-post: akademssrle@mail.com

Nils Lundgren
Vision
E-post: nils.lundgren@ lillaedet.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster