Socialadministratör

Angered är en av Göteborgs tio stadsdelar. Här bor ungefär 51 000 personer i en miljö som är en blandning av miljonprogramsområden, småhusbebyggelse och traditionell landsbygd med storslagen natur. Angered har ett mycket aktivt föreningsliv och här bor människor med ursprung från ett hundratal olika länder.

Stadsdelsförvaltningen driver verksamheter inom förskola, grundskola, individ- och familjeomsorg, kultur och fritid, hälso- och sjukvård samt social omsorg för funktionsnedsatta och äldre. Vi är 4000 anställda i förvaltningen.

Angered har en ung befolkning och en tydlig vision om utveckling inom en mängd områden, med fokus på trygghet, folkhälsa och förbättrade resultat i skolan. Detta gör att det finns energi och dynamik i förvaltningens arbete. Här får du vara med och uppfinna!
Mer information om stadsdelsförvaltningar i Göteborgs Stad hittar du på www.goteborg.se

Arbetsuppgifter:

Angered är en spännande och dynamisk stadsdel där vi har stort engagemang för våra invånare vilket gör att vi vågar och tänker nytt. En del av det är vår nystartade/utlokaliserade socialtjänst i Lövgärdet där vi ska pröva ett nytt sätt att arbeta, i syfte att möta stadsdelens behov. Vi är stolta över att vara en lärande organisation och söker nu en socialadministratör som vill vara del av vår utveckling. Är du den vi söker?

Vi satsar på att utveckla det administrativa stödet till våra socialsekreterare och ger dig goda möjligheter att tillsammans med chef och arbetsgrupp påverka tjänstens innehåll. Som socialadministratör stödjer du socialsekreterare i de dagliga administrativa uppgifterna som är kopplade till handläggningsprocessen. I arbetsuppgifterna ingår bland annat dokumentation i ärenden, utskick och kontroller, telefonkontakter, tidsbokningar, rensa och gallra akter, kvalitetsgranskning i treserva såsom säkerställa att beslut registreras och avslutas korrekt. Organisatoriskt kommer tjänsten vara placerad i den administrativa enheten.

Vi erbjuder dig ett varierande och självständigt arbete på en spännande arbetsplats med ett öppet och gott arbetsklimat. Som socialadministratör har du en ytterst viktig roll då du genom ditt arbete frigör mer tid för socialsekreterarna att möta de vi är till för.

Kvalifikationer:

För den här tjänsten söker vi dig som arbetsgivaren bedömer med adekvat högskoleutbildning. Alternativ gymnasialutbildning men då med krav på lång och bred erfarenhet utav administration inom socialtjänst. Du som söker har goda kunskaper inom treserva och erfarenhet av arbete som LVS. Som socialadministratör behöver du ha god IT-kompetens och goda kunskaper i systemen inom Göteborgs stad.

Du som söker är en noggrann person som inte kompromissar på arbetskvalitén även under tidspress. Du har en hög servicekänsla, vill ge det lilla extra och leverera lösningar. Du strukturerar självständigt upp ditt arbete och har därav god förmåga att ligga steget före och snabbt ställa om till nya situationer. Du är initiativtagande, nyfiken och prestigelös. En stor del av arbetet handlar om kommunikation vilket innebär att du behöver ha en god förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-09-17
Referensnummer: A710900

Andra uppgifter:

Urval och intervjuer kan påbörjas under ansökningstid.
Välkommen med din ansökan redan idag!

I Angered arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Du har möjlighet att få friskvårdsbidrag och tillgång till ett stort utbud av friskvård. Stadsdelen har också en cykelförmån samt förmånlig avbetalning av västtrafikkort.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att alltid ange din e-post i ansökan och att skicka in din ansökan digitalt, inte via e-post eller brev.

Vi undanber oss vänlig men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Upplysningar lämnas av:

Helena Lindberg, Administrativ chef
Telefon: 031-3651363
E-post: Helena.lindberg@ angered.goteborg.se

Fackliga företrädare:

Adisa Karabegovic, Vision
Telefon: 031-365 22 76
E-post: adisa.karabegovic@ angered.goteborg.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster