Arbetsförman

Publiceringsdatum: 2017-12-18

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Med Malmö stads verksamheter i fokus medverkar serviceförvaltningen till en modern stad för alla Malmöbor. Vi är uppdelade i fyra avdelningar och erbjuder våra kunder allt från färdtjänst till IT och att svara i Malmö stads växel. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får god, varierad och näringsriktig mat.

Kommuntjänster har drygt 400 anställda och tillhandahåller kvalitativa, hållbara och kostnadseffektiva administrativa tjänster till Malmö stads förvaltningar och till Malmöborna. Vi erbjuder likvärdig service, hög tillgänglighet och professionellt bemötande.


Arbetsuppgifter

Arbetsförmannen ansvarar för att den dagliga verksamheten styrs ute på olika objekt i nära samarbete med sektionschefen, kunden och städpersonalen. Den ska ske i överensstämmelse med lagar, avtal och Malmö stad policys så att kundens förväntningar om kvalitet uppfylls. Städschema, planering, uppföljning, introduktion av nya medarbetare är återkommande arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en gymnasieutbildning samt SRY-utbildning eller likvärdig utbildning inom städbranschen. Du har Bkörkort
och har minst 3 års arbetslivserfarenhet inom yrkesområdet eller likartad verksamhet.
Det är även meriterande om du har certifiering i INSTA 800 och har arbetat i offentlig sektor.
Då det är av storbetydelse för verksamheten att den dagliga kommunikationen fungerar väl behöver du ha goda kunskaper i svenska språket motsvarande svenska på grundskolenivå. Du ska kunna tala, läsa och skriva på svenska. Talar du andra språk än svenska är detta meriterande.
För att lyckas i rollen är du som person självgående, kommunikativ, ansvartagande och flexibel. Du levererar resultat och uppfyller kundförväntningar. Det är även avgörande att du har god empatisk förmåga och är bra på att skapa goda relationer.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Antal platser: 1

Ansökan

Ansök senast: 2018-01-14

Referensnummer: 2017-KTJ-148

Kontaktpersoner

  • Paulina Arvastsson
  • Sektionschef
  • 072-395 32 87

Fackliga företrädare

  • Kommunal
  • Kommunal
  • 010 - 442 79 54

Övrigt

Sökande som erbjuds anställning är skyldig att lämna giltigt registerutdrag ur belastningsregister.
(Belastningsregistret - Skola, förskola, barnomsorg)


Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.