Specialpedagog till förskolan

Välkommen till Göteborgs norra skärgård. Här möter man Bohuslän när det är som allra bäst!

Öckerö kommun erbjuder ett stimulerande arbete i en utvecklingsinriktad och kreativ skärgårdskommun strategiskt belägen i Göteborgs närhet. Kommunen ligger mellan Vinga och Marstrand och består av ca 12 200 invånare.

Du kommer att få arbeta i en utvecklande miljö där både barnens och pedagogernas kunskaper och erfarenheter är viktiga i det dagliga arbetet. Vi strävar efter ett lustfyllt lärande som sker i meningsfulla sammanhang och våra ledord är lust, trygghet och kvalitet. Hos oss får du vara med i utvecklingsarbetet tillsammans med erfarna och medvetna pedagoger. Du kommer att ingå i ett team med två förskolechefer som tillsammans ansvarar för fem förskolor.

Arbetsuppgifter:

Dina arbetsuppgifter som specialpedagog är att arbeta med barn och arbetslag i förskolan. I arbetsuppgifterna ingår det som en viktig del att ge handledning till pedagogerna för att tillsammans identifiera framgångsfaktorer. Du ska också vara en del av förskolans utvecklingsarbete. Vara ett stöd för pedagogerna i arbetet med extra anpassningar och kartläggningar både på organisations-, grupp- och individnivå. I ditt uppdrag kommer du att identifiera, analysera och undanröja hinder som orsakar svårigheter i lärandemiljön. Du kommer också att medverka vid övergången mellan förskola och skola.

Kvalifikationer:

Vi söker dig med specialpedagogutbildning, helst med bakgrund som förskollärare. Det är viktigt att du har lätt för att skapa goda relationer och positiva möten med barn, pedagoger och vårdnadshavare för att lyckas i uppdraget. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Erfarenhet krävs.
Vi ser gärna att Du har erfarenhet av arbetet som specialpedagog för barn i förskoleåldern.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid / deltid. 80-100%
Löneform: Månadslön
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: 2018-01-01. Eller enl överenskommelse

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-10-25
Referensnummer: A694928

Upplysningar lämnas av:

Rachel Wanther
Rektor
Telefon: 031 97 63 09
E-post: rachel.wanther@ockero.se

Eva Wiktorsson
Förskolechef
Telefon: 031-976200
E-post: eva.wiktorsson@ockero.se

Fackliga företrädare:

Facklig företrädare via kommunväxel
Telefon: 031-97 62 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster