Fysioterapeut

Lerums kommun med ca 40 000 invånare ligger knappt 20 minuters resväg från Göteborgs centrum med goda pendlingsmöjligheter.

Inom kommunens verksamhet är vi idag drygt 2 800 medarbetare som tillsammans arbetar för att skapa välfärd. Kommunens vision är att bli Sveriges ledande miljökommun till år 2025 och vi ska kännetecknas av hållbarhet, kreativitet och inflytande. För mer information besök gärna www.lerum.se


Arbetsuppgifter:

Som fysioterapeut i vår verksamhet är du en del i ett stabilt arbetslag och du har goda möjligheter att utvecklas inom ditt yrke. Enheten präglas av gemenskap och kreativitet och vi arbetar aktivt för en attraktiv och hållbar arbetsplats. Ledarskapet utgår från ett medvetet coachande förhållningssätt för att du ska känna stöd i din utveckling.
Du kommer att arbeta i team med arbetsterapeut och nära samarbete med övriga yrkeskategorier i arbetet med patienten. Under din dag möter du patienter och anhöriga i hemmet och på särskilt boende, ansvarar för bedömning, behandling, provar ut hjälpmedel och instruerar/ handleder/utbildar personal och anhöriga.
Under senare delen av hösten kommer du få besked om det finns möjlighet till fortsatt vikariat.

Kvalifikationer:

Legitimerad fysioterapeut

Ansök så snart som möjligt, urval kommer att göras löpande.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: 2017-09-01
Tidsbegränsat till: 2017-12-31

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-08-14
Referensnummer: A698687

Andra uppgifter:

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Lerums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via denna länk, och inte via e-post eller pappersformat. - Varmt välkommen med din ansökan!

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Kerstin Fredriksson
Enhetschef
Telefon: 0302-52 23 04
E-post: kerstin.fredriksson@ lerum.se

Fackliga företrädare:

Maria Brodin
Fysioterapeut
Telefon: 0302 52 24 36
E-post: maria.brodin@lerum.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster