Barnskötare sökes till förskolor i Västra Hisingen

Västra Hisingen består av Torslanda och Biskopsgården och här bor drygt 53 000 människor med en spännande blandning av olika bakgrund och kultur. I vår stadsdel är vi övertygade om att när invånare och medarbetare får inflytande och känner delaktighet, skapar vi en bättre vardag för alla. Som en av våra 3 500 skickliga medarbetare är du med och utvecklar stadsdelen och ett långsiktigt hållbart Göteborg genom att ge våra invånare service av hög kvalitet. Välkommen till en arbetsplats där vi bryr oss om varandra, arbetar tillsammans och tänker nytt.

Arbetsuppgifter:

Vi söker nya kollegor till våra förskolor i Västra Hisingen!

Vi arbetar nu aktivt för att minska barngrupperna på många av våra förskolor och behöver därför förstärkning. Vill du vara med och förändra barnens tillvaro och möjligheter att växa?

Som barnskötare hos oss kommer du att arbeta med barn i åldrarna 1-5 år. Din uppgift som barnskötare är att tillsammans med kollegor och utifrån barnens intressen och läroplanens mål, skapa förutsättningar för alla barn att leka, lära och utvecklas men också att ha roligt tillsammans!

Vi fokuserar på barnens intressen och deras delaktighet är viktig. Vi skapar kreativa miljöer, där barnen kan hitta sina sätt att uttrycka sig på. Vår uppgift är att ta tillvara på barns nyfikenhet och vara uppmuntrande och goda vuxna förebilder.

I det vardagliga arbetet ser du som barnskötare till att alla barn får uppmärksamhet, att alla får vara med och att alla barn känner sig trygga och mår bra tillsammans. Som barnskötare är du en i teamet tillsammans med andra barnskötare och förskollärare. Ni hjälps åt med arbetsuppgifterna och det är förskolläraren som har det främsta pedagogiska ansvaret. Du ska känna att du är en i teamet och vill skapa en god arbetsplats där ni tillsammans stöttar och uppmuntrar varandra. En viktig del av arbetet är också att ha en bra kontakt med barnens föräldrar.

Förskolorna i vår stadsdel är indelade i team efter geografiskt område där Norr och Väster består av förskolor i Torslanda och team Söder och Öster består av förskolor i Biskopsgården.

Vi välkomnar nu dig och många andra nya barnskötare till vår stadsdel där vi nu storsatsar för att minska barngrupperna.

Tillsammans arbetar vi för att skapa förskolor för trygga och nyfikna barn!

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har barnskötarutbildning.

Har du tidigare erfarenhet av arbete inom barnomsorg är det meriterande.

Arbetet som barnskötare kräver att du:

• har ett professionellt förhållningssätt till barn, föräldrar och kollegor
• tycker att det är roligt att arbeta med barn
• kan kommunicera väl i tal och skrift
• har en god språklig förmåga att förmedla kunskaper i det svenska språket

För vissa av tjänsterna är det också meriterande om du har kunskap om och erfarenhet av att arbeta och inspireras av Reggio Emilias pedagogiska filosofi och arbetssätt eller utvecklingspedagogiskt.

Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Antal tjänster: 25

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-08-13
Referensnummer: 384/17

Andra uppgifter:

Vi värnar om våra medarbetares hälsa och erbjuder bla friskvårdsbidrag, rabatterade träningskort och cykelförmån. Vi har rökfri arbetstid.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Linda Sinclair
Förskolechef
Telefon: 031-366 52 99

Agneta Lindfors
Förskolechef
Telefon: 031-366 6150
E-post: agneta.lindfors@ vastrahisingen.goteborg.se

Pia Johansson
Förskolechef
Telefon: 031-3666178
E-post: pia.johansson@ vastrahisingen.goteborg.se

Marie Hansson
Förskolechef
Telefon: 031-3665070
E-post: marie.h.hansson@ vastrahisingen.goteborg.se

Fackliga företrädare:

Lena Scherlin
Kommunal
Telefon: 031-366 60 62

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster