Fritidspedagoger till Sandbackaskolan

Med hjärtat i historien och blicken mot framtiden är vi en kraftigt växande kommun i Göteborgsregionen. Här finns över 42 000 invånare, två fästningar, handelsstaden Kungälv och seglingsmetropolen Marstrand, allt detta en kvart från centrala Göteborg. Kungälvs kommun är en värderingsstyrd organisation med medborgarfokus, helhetssyn och lärande som våra kärnvärden.

Arbetsuppgifter:

Sandbackaskolan är en grundskola med verksamheterna, F-klass – årskurs 6, fritidshem och öppen fritidshemsverksamhet samt den kommunövergripande verksamheterna grundsärskola åk 1-6. Mångfalden ger oss tillgång och kunskap om olika språk, kulturer och levnadssätt. Vi arbetar utifrån grundidén att ge alla barn möjlighet att växa utifrån sina egna förutsättningar. Vi har under flera år arbetat med fokus på ”Alla lärare är språklärare”. Detta arbete har ökat medvetenheten runt undervisning och specifikt läsinlärning. Vi har haft stor framgång inom detta område och ökat läsintresset och läskunnigheten på skolan för alla barn.

Vi lägger stor vikt vid ett trevligt bemötande av alla, att få en trygg skola, och hela tiden ha barnet i fokus. Som fritidspedagog har du en central roll i många barns uppväxtmiljö och utformar fritidshemmets verksamhet till att naturligt komplettera skolan både tids- och innehållsmässigt. Eleven erbjuds genom ditt arbete en meningsfull och utvecklande fritid som stödjer dennes fysiska, intellektuella, sociala och emotionella utveckling samt det livslånga lärandet. Fritidspedagogen ska förbereda eleven för ett liv i ett demokratiskt och mångkulturellt samhälle.

Kvalifikationer:

Fullgjord Fritidspedagogexamen/Lärare med inriktning Fritidshem.

Som person är du trygg och stabil och har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter. Det är viktigt att du är lyhörd i samarbetet med andra människor, samtidigt som du har förmågan att leda och motivera andra för att effektivt nå uppsatta mål - att ta egna initiativ och sätta igång aktiviteter faller sig naturligt för dig. Vi ser även att du har ett tydligt och pedagogiskt sätt som kan främja utvecklingen hos den enskilda individen.

Tidigare yrkeserfarenhet ses som meriterande, men är inget krav. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Antal tjänster: 2

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde Ht -17

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-09-18
Referensnummer: A711099

Andra uppgifter:

Ansökan tas endast emot digitalt via offentligajobb.se.
Betyg/intyg lämnas på begäran eller vid en eventuell intervju.
Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten ej behöver tas i anspråk av befintlig personal på grund av övertalighet eller annan orsak.
Urvalsprocessen sker löpande under ansökningstiden.
Vi tillämpar rökfri arbetstid och erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
KUNGÄLVS KOMMUN HAR UPPHANDLADE AVTAL.

Upplysningar lämnas av:

AnnChristin Karlsson
Rektor
Telefon: 0303-23 81 40

Fackliga företrädare:

Peter Hvass
Lärarförbundet
Telefon: 0767 - 73 28 77, 0303 - 23 95 01

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster