Klasslärare åk 4 på Rävekärrsskolan

I Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för Mölndalsborna. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i. Välkommen att göra skillnad i människors vardag varje dag!Arbetsuppgifter:

Rävekärrsskolan är en F-6 skola med ca 260 elever på grund och särskola.

Vi söker nu en engagerande lärare som sätter eleven i främsta rummet och du kommer att undervisa i en åk 4 inom grundskolan.

Vi är ett glatt kollegium där olika professioner såsom lärare, fritidspedagoger, specialpedagoger, resurspersoner med flera finns representerade. Här finns ett utvecklat samarbete mellan fritids, grund- och särskola som ligger i samma byggnad.

På vår skola uppmanas alla medarbetare att tänka kreativt och komma med nya idéer, vilket gör att du har stora möjligheter att påverka din arbetssituation. Vi söker dig som är en inspiratör och som verkligen gillar att utveckla och utvecklas i din roll som lärare. Du drivs av möjligheten att ge skolans elever den bästa starten de kan få utifrån sina förutsättningar och behov.

Du kommer att vara en viktig kugge i vårt framgångsrika utvecklingsarbete där ett inkluderande förhållningssätt och samverkan är av stor betydelse. Grundstenarna i vår organisation är öppenhet, engagemang och ansvar, på vår skola uppmanas alla medarbetare att tänka kreativt och komma med nya idéer, vilket gör att du har stora möjligheter att påverka din arbetssituation.

Kvalifikationer:

Vi söker en utbildad lärare som är kreativ, stabil och som sätter barnen i främsta rummet. Du är trygg i att arbeta enskilt och tillsammans med arbetskamraterna. Du är förtrogen med styrdokumenten och du har ett positivt förhållningssätt till såväl barn som föräldrar och övrig personal. Du är lösningsfokuserad och ser möjligheter. Vi önskar att du har ett stort intresse av skolutveckling och vill bidra till den positiva stämning och nyfikenhet som finns på skolan.

Intervjuer kommer att ske löpande.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2017-08-21. Tillträde snarast

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-08-20
Referensnummer: A705488

Andra uppgifter:

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Behöver du hjälp med att söka tjänsten? Kontakta kundservice på 0771-10 10 29.

Vi vill upplysa om att din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.


Inför rekryteringsarbetet ha vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Lars Andrén
Rektor
Mobiltelefon: 0708 98 15 56
E-post: lars.andren@molndal.se

Fackliga företrädare:

Lärarförbundet
Telefon: 031-27 09 09
E-post: lararforbundet@molndal.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster