Planarkitekter

Göteborg växer och förändras snabbt. Få städer har den utvecklingspotential som finns här. Planeringen av det framtida Göteborg är ett lagarbete med många inblandade och Stadsbyggnadskontoret har en central roll i denna utmaning. Gemensamt arbetar vi med förutsättningar för en stor arbetsmarknadsregion, bostäder med kvalitet, en inbjudande offentlig miljö och verkar för att staden blir hållbar ur alla perspektiv. Det vi gör ger avtryck i Göteborg för lång tid framåt. Tillsammans med andra förvaltningar skapar våra 350 medarbetare förutsättningar för en konkurrenskraftig, attraktiv och långsiktigt hållbar stad.

Arbetsuppgifter:

Vill du vara med och utveckla framtidens Göteborg? På planavdelningen är vi drygt 100 personer som jobbar för att Göteborg ska bli en grön, nära och dynamisk storstad. Just nu är det mer spännande än någonsin eftersom det händer så otroligt mycket inom stadsbyggnadsområdet! Vi jobbar med att skapa förutsättningar för mängder av nya bostäder och planerar för en blandstad där det är lätt att leva klimatsmart.

Som planarkitekt hos oss projektleder du allt från små planer till riktigt maffiga utvecklingsprojekt där varje projekt är lika viktigt oavsett omfattning. Du ansvarar för hantverket bakom detaljplaner och program och arbetar i projektform. Uppdragen innebär att du arbetar med flera parallella planer samtidigt, både genom att medverka i andras planer och att själv ansvara för att driva dem. Planerna är mer eller mindre komplexa och kräver utredningar där olika intressen samordnas och vägs mot varandra.

"Stadsbyggnadskontoret är en jättehäftig arbetsplats där det händer mycket."
"Man får ta stort eget ansvar och arbetsuppgifterna är stimulerande."
"Kollegorna är det bästa - de är väldigt kreativa och kloka."
"Jag lär mig otroligt mycket."

Så beskriver några av våra planarkitekter sitt jobb. Blir du sugen på att jobba här? Välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer:

Du har akademisk examen inom samhällsbyggnadsområdet och är till exempel arkitekt eller motsvarande. Några års erfarenhet av detaljplanering och samhällsplanering är ett plus.

De egenskaper och färdigheter vi tror är viktigast för att göra ett bra jobb och trivas hos oss är att du gillar samarbete, har god analytisk förmåga, ett mål- och resultatinriktat arbetssätt och förmåga att avväga flera parters önskemål till en slutprodukt. Vidare är du bra på att formulera dig i tal och skrift och är sugen på att bidra till vår verksamhetsutveckling.

Med detta sagt ser vi att du som person är positiv, drivande och har lätt för att skapa och bevara goda relationer.

Vi vill att stadsbyggnadskontoret ska präglas av öppenhet och respekt för olikheter och vi tror att mångfald bidrar till att utveckla vår verksamhet.

Antal tjänster: 2

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Snarast enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-12-11
Referensnummer: A730155

Andra uppgifter:

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller brev.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings-, kandidatsöknings- och rekryteringsföretag samt försäljning av ytterligare annonser.

Upplysningar lämnas av:

Elin Johansson
Enhetschef
Telefon: 031-368 19 90

Fackliga företrädare:

Eva Sigurd
Saco
Telefon: 031-368 17 49

Anna-Karin Nilsson
Vision
Telefon: 031-368 16 52

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster