Specialpedagog


Välkommen till Göteborgs norra skärgård. Här möter man Bohuslän när det är som allra bäst!

Öckerö kommun erbjuder ett stimulerande arbete i en utvecklingsinriktad och kreativ skärgårdskommun strategiskt belägen i Göteborgs närhet med bra kollektivtrafik. Kommunen ligger mellan Vinga och Marstrand och består av 10 öar med ca 12 200 invånare.

Vill du jobba med några av Sveriges bästa kollegor och Sveriges i särklass härligaste elever? Då ska du söka jobbet som Specialpedagog hos oss på Bergagårdsskolan!

https://www.youtube.com/watch?v=sXYzNemNBR4

Bergagårdsskolan är en F-6 skola med 280 elever på Hönö. Vi är just nu inne i en spännande process där vi projekterar för nya lokaler och nya möjligheter. I detta arbete behöver vi dig som är intresserad av att bidra och vara delaktig i skolutvecklingen.

Arbetsuppgifter:

Vi söker en specialpedagog som vill vara med och utveckla och forma verksamheten på skolan. Vi på Bergagårdsskolan utgår från elevernas bästa och tänker både ”innanför och utanför boxen”. Skolans organisation är flexibel för att möta de olika behov som uppstår under läsåret.

Som specialpedagog arbetar Du i team med flera olika kompetenser, i ett nära samarbete med eleverna i fokus. Att arbeta tillsammans skapar och ger energi och det är de små detaljerna som gör skillnad.

Dina huvudsakliga uppgifter blir:
• Att identifiera, analysera och tillsammans med övrig personal arbeta systematiskt och målinriktat utifrån individens behov för att skapa en god undervisnings- och lärandemiljö utifrån våra styrdokument.
• Kartlägga elevernas styrkor, förmågor och ämneskunskaper. Arbetet med kartläggningar på såväl organisations-, grupp- som individnivå. På samtliga nivåer arbetar du med att initiera, stödja och arbeta med processen kring arbetet med extra anpassningar, särskilt stöd och åtgärdsprogram.
• Systematiskt utveckla verksamheten för att öka måluppfyllelsen hos eleverna. Arbeta som en aktiv del med och för eleverna som en viktig del i elevhälsans förebyggande arbete kring eleverna.
• Handleda undervisande pedagoger för att tillsammans identifiera framgångsfaktorer som förbättrar undervisningen.

Hos oss får Du möjlighet att fortsätta utveckla vårt arbete med att ge alla elever rätt förutsättningar, för att lyckas i skolan.Kvalifikationer:

Specialpedagogexamen

Vi söker Dig som utgår från eleverna, ser möjligheter och vill jobba tillsammans med oss.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Vid överenskommelse

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-12-07
Referensnummer: A729581

Andra uppgifter:

Tjänsten är semesteranställning.

Vi kommer att tillämpa löpande intervjuer i rekryteringsprocessen för dessa tjänster och ser därför gärna att Du skickar Din ansökan så snart som möjligt.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.


Upplysningar lämnas av:

Cecilia Thundal
Rektor
Telefon: 031 97 63 95
E-post: cecilia.thundal@ockero.se

Fackliga företrädare:

Facklig företrädare via kommunväxel
Facklig företrädare
Telefon: 031-97 62 00
E-post: kommun@ockero.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster