Driftkoordinator - tekniker som gillar statistik och analyser

Lokalförvaltningen är en av Göteborgs Stads fastighetsorganisationer och en av Sveriges största offentliga fastighetsförvaltare med lokalytor på över två miljoner kvadratmeter och fem miljoner kvadrat markytor. Vår vision är att vara en ledande byggherre och fastighetsförvaltare med göteborgarnas bästa för ögonen. Att vistas i en miljö där man mår bra är en självklar rätt vare sig man är två, trettio eller nittio år - våra 400 medarbetare bygger och förvaltar miljöer att utvecklas, trivas och åldras i. Vårt uppdrag är att bygga, anpassa och förvalta bland annat skolor, förskolor, äldreboenden och boenden med särskild service. Arbetet sker i nära samarbete med våra kunder. Besök gärna www.goteborg.se/lokalforvaltningen

Arbetsuppgifter:

Vi söker en driftkoordinator till en nyinrättad tjänst på Serviceavdelningen. Vi erbjuder ett varierat och självständigt arbete där du ingår i förvaltningens serviceavdelning som består av 243 medarbetare.

Vi på Lokalförvaltningen jobbar alltid med Göteborgarnas bästa för ögonen. Vi vill se till att våra skolor, förskolor, äldreboenden och andra fastigheter som vi tar hand om ska fungera för dom vi är till för: Göteborgaren. Vi gör vårt yttersta för att de som vi jobbar för ska ha lokaler, markytor och boenden där de kan träffas, arbeta, lära sig, utvecklas och ha det riktigt bra. Vi finns för dem, varje dag.
Vi uppskattar och värnar lika mycket om våra medarbetare. Det är väldigt viktigt att du får rätt förutsättningar att utföra ditt jobb. Självklart ska det alltid finnas en sund balans mellan ditt jobb och ditt privatliv.

Tjänsten är organisatoriskt placerad på område Driftteknik/Inneklimat. På område Driftteknik arbetar ca 45 professionella tekniker och ingenjörer som i huvudsak arbetar med drift av värme och ventilationssystem i förvaltningens fastigheter.

Du kommer bli en del i ett positivt och engagerat team och dina insatser kommer att vara en viktig del i verksamheten.

I rollen som driftkoordinator kommer du att stötta området i många olika tekniska system genom att ansvara för framtagning av statistik och analyser. Du kommer på daglig basis att ansvara för att informera våra kunder vid driftstörningar på värme/ elnät. En viktig del kommer att vara arbetet med våra energimål, ta fram underlag inför driftoptimeringar, uppföljning vid energiavvikelse, styrning av drifttider, energiberäkna förstudier med mera.
Du blir en viktig resurs i områdets arbete med verksamhetsuppföljning och analyser samt kvalitetsutveckling. Du kommer att stödja områdeschef och enhetschef i det operativa arbetet med verksamheten med underlag, rapporter samt övrig administration.

Arbetet som driftkoordinator innebär nära kontakter med förvaltningens övriga medarbetare. Du kommer att medverka aktivt i arbetet med sociala medier, omvärldsbevakning i syfte att stärka oss som attraktiv arbetsgivare.

Kvalifikationer:

Du som söker har relevant utbildning på eftergymnasial nivå med teknisk inriktning eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Du har en flerårig arbetslivserfarenhet inom teknisk administration.

Övergripande kunskaper/erfarenheter om hur teknik/IT används för att förenkla och effektivisera och du ser tekniken som en möjliggörare.

Vi ser gärna att du har kunskaper och/eller erfarenheter av arbete med värme, ventilation, SRÖ, energieffektivisering inom fastigheter.
Som medarbetare på serviceavdelningen arbetar du för organisationens och slutkundens bästa ur ett helhetsperspektiv. Du är kvalitetsmedveten och arbetar strukturerat och analytiskt.

För att vara framgångsrik som driftkoordinator behöver du vara tydlig i kommunikationen med andra och ha god samarbetsförmåga. Som person är du drivande, handlingskraftig och utåtriktad.

För att lyckas i rollen måste du ha mycket goda kunskaper i Office paketet samt kunna läsa och förstå ritningar. Det är meriterande om du har arbetat i Incit Xpand, E-rapport, Winst, och Citect.

För oss på område Driftteknik är det viktigt att hänga med i den tekniska utvecklingen via sociala medier.

Känner du igen dig i denna beskrivning så är du varmt välkommen att söka dig till ett härligt gäng av erfarna och professionella medarbetare som arbetar tillsammans, med omtanke och alltid ser till helheten, vilket gör oss till en ledande fastighetsförvaltare.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-09-03
Referensnummer: A701650

Andra uppgifter:

Vi ser mångfald som en framgångsfaktor och arbetar aktivt för att få fler kvinnor att söka sig till oss.

I denna rekrytering använder vi oss av praktiskt arbetstest.

Om du anställs får du lämna ett utdrag ur belastningsregistret.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Aleksandra Stojcevska
Områdeschef driftteknik
Telefon: 031-365 02 52

Fackliga företrädare:

Svante Gustafsson
Vision
Telefon: 031-365 07 11

Christer Andreasson
Kommunal
Telefon: 031-365 04 28

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster