Samordnare Gym till Idrott & förening!

Vår vision är att göra Göteborg friskare. Vi är till för göteborgarna och
syftet med vår verksamhet är att ge förutsättningar för en innehållsrik och
aktiv fritid. Vi erbjuder möjligheter till aktiviteter av olika slag genom
våra många olika idrotts- och friskvårdsanläggningar.
Vi ansvarar också för bidrag och annat stöd till föreningar.
Mer information om idrotts- och föreningsförvaltningen och Göteborgs
Stad hittar du på www.goteborg.se

Arbetsuppgifter:

Som samordnare ansvarar du för servandet och reparationer av gymmaskiner på förvaltningens gymanläggningar runtom i hela Göteborg. Du kommer även ansvara för inköp och placering av gymmaskiner, reservdelar och viss inredning. I rollen kommer du att ta emot förfrågningar från enhetschefer med olika önskemål där du genom frekvent omvärldsbevakning av gymmarknaden kommer med olika utvecklingsförslag. Förfrågningarna kan exempelvis innebära att du genom inköp och placering av gymmaskiner och inredning ska tilltala en viss målgrupp. I rollen ingår även kontakt med interna så väl som externa leverantörer vilket kräver att du är en relationsskapande person.

Som samordnare spelar du en viktig roll för Gymmaskinsgruppen som utför viss service enligt uppsatta rutiner. Gymmaskinsgruppen består av en representant från varje anläggning där du agerar bollplank via telefon och besök vid frågor och funderingar gällande gymutrustning. Till din hjälp i arbetet har du även en kollega som två dagar i veckan finns tillhands vid tyngre reparationer. I rollen förväntas att du håller dig inom ramen för de budgeterade mål som enhetscheferna satt upp och att du därmed genomför noggranna ekonomiska planeringar och uppföljningar vid exempelvis upphandlingar av gymmaskiner. Dokumentation är en stor del av rollen där du bland annat för dokumentation över gymmaskinsreparationer och inventarielistor.

Du kommer att utgå från ett kontor på Slottskogssvallen men där arbetet på ungefär 50 % av tiden spenderas ute på anläggningarna runtom i staden.

Vi erbjuder dig ett arbete i en spännande förvaltning som arbetar med positiva och roliga frågor - tillsammans gör vi Göteborgs friskare! Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare och vårt uppdrag är att skapa en bra vardag för boende, besökare och näringsliv. Som medarbetare i staden får du en anställning med många karriärvägar och möjlighet till intressanta och meningsfulla arbetsuppgifter.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har en avslutad gymnasial utbildning och som brinner för gymverksamhet. Det är krav att du tidigare arbetat med att serva och reparera gymmaskiner. Då det förekommer en hel del dokumentation i rollen så är det av stor vikt att du har en god administrativ förmåga och har goda kunskaper i Officepaketet. Arbetet sker till stor del ute på anläggningarna och därmed så är körkort ett krav. Då rollen som samordnare innebär tunga lyft av huvudsakligen gymmaskiner så krävs god fysik. Som person arbetar du strukturerat och är mån om dokumentation.

Då du kommer att arbeta tillsammans med enhetschefer, gymanställda och leverantörer så ser vi att du har god samarbetsförmåga och kan bemöta och kommunicera med andra på ett pedagogiskt sätt. Vi söker dig som har förmågan att enkelt växla mellan analys och helhetssyn till operativa verksamhetsfrågor. Du ska även vara driven och ha ambitioner att förbättra kvalitén och utveckla förvaltningens gymanläggningar. Som person ser du lösningar istället för problem och är lyhörd och lojal gentemot andra.

Vi vill att idrott & förening ska präglas av öppenhet och respekt för olikheter och vi tror att mångfald och en jämn ålder- och könsfördelning bidrar till att utveckla vår verksamhet och öka kvalitén. Målet är att detta ska återspeglas på alla våra arbetsplatser.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: 2017-12-01

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-10-13
Referensnummer: A718220

Andra uppgifter:

Vårt arbete med urval och intervjuer kan komma att påbörjas redan före sista ansökningsdatum så skicka in din ansökan redan idag!

Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag: Vi har inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda och undanber oss därför vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Anette Hägnemo
Enhetschef
E-post: anette.hagnemo@ ioff.goteborg.se

Fackliga företrädare:

Samuel Bohlander
Kommunal
E-post: samuel.bohlander@ ioff.goteborg.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster